Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden sonra şimdi de Kuruluş Osman dizisinde büyük şok!

Yasak Elma dizisinden sonra şimdi de Kuruluş Osman dizisinde büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay, yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor. Geçen sonbaharda koronavirüse yakalanan oyuncu, nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte hastalığı atlatmıştı.

Berk Oktay, geçtiğimiz hafta yeniden koronavirüse yakalandı ve bu nedenle de Yasak Elma çekimlerinden bir süre uzakta kalmak durumunda kaldı. Aynı süreçte Yıldız Çağrı Atiksoy’da ise bir sıkıntı yoktu… İki ünlü ismin sonbaharda birlikte koronavirüsü atlatmalarının ardından kaderleri bir kez daha birleşti.

Berk Oktay’dan sonra Yıldız Çağrı Atiksoy’un da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. İki sevgili yeniden aynı kaderi paylaşırken, Kuruluş Osman dizisinde de işler aksadı…

Yasak Elma dizisinden sonra şimdi de Kuruluş Osman dizisinde büyük şok! 7

Sonradan katıldığı dizide Malhun Hatun karakterini başarıyla canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, karantina sürecinde sette yerini alamayacak. Birçok dizi setinde artık koronavirüs gerçeğine göre planlamalar yapılıyor. Kuruluş Osman setinde de Malhun hatun sahnelerinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay ikilisi sonbaharda evlenmek için de hazırlıklarını sürdürüyor. İki ünlü ismin set yoğunluğu nedeniyle yaz aylarında düşündükleri düğünü, Eylül ayına ertelediklerini geçtiğimiz gün açıklamıştı.