Ana sayfa Dizi Haberleri Necip Memili iddiası doğru çıktı! Usta oyuncu Üç Kuruş’ta oynayacak!

Necip Memili iddiası doğru çıktı! Usta oyuncu Üç Kuruş’ta oynayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Finale hazırlanan Üç Kuruş dizisi kadrosuna usta bir oyuncuyu kattı. En son Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alan başarılı oyuncu Necip Memili, Üç Kuruş kadrosuna katıldı.

Her rolünde çok güçlü performans ortaya koyan başarılı oyuncu Necip Memili’nin Üç Kuruş dizisinin kadrosuna katılacağı geçen hafta ortaya çıkmıştı. Anca daha sonra bunun bir iddiadan ibaren olduğu, Necip Memili’nin Show TV dizisinin kadrosunda yer almayacağı açıklanmıştı.

Ancak gazeteci Birsen Altuntaş, bugün paylaştığı yazısında Necip Memili’nin Üç Kuruş dizisine katıldığını duyurdu. Ancak Memili diziye konuk oyuncu olarak katılacak. Canlandıracağı karakterle ilgili ise bir açıklama yapılmadı.

Necip Memili iddiası doğru çıktı! Usta oyuncu Üç Kuruş’ta oynayacak! 17

Bu arada Üç Kuruş final için geri sayımını sürdürüyor. Başrolünde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse’nin yer aldıkları dizi yayına geldiği ilk günden bu yana reytinglerde beklenen çıkışı yapamamıştı. Her hafta reyting puanlarında düşüş yaşayan diziyle ilgili büyük açıklama en sonunda geçen hafta yapılmıştı.

Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinin final yapacağı duyurulmuştu. Buna göre ikinci sezonu göremeyecek olan Üç Kuruş, planlarda değişiklik olmazsa 8. bölümünde final yapacak. Eğer reytingler çok düşük gelirse daha erken final yapabileceği de belirtiliyor.

Ancak Necip Memili gibi usta bir oyuncunun diziye katılımının reytingleri artırması bekleniyor. Diziye hareket katacağı umulan Memili’nin ortaya koyacağı farkı çok yakında göreceğiz.