Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma hem reytingde hem de sosyal medyada düşüşlerde!

Yasak Elma hem reytingde hem de sosyal medyada düşüşlerde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin dram yüklü dizisi Kalp Yarası reytinglerde kötü gitmesine rağmen sosyal medyadaki birinciliğini elden bırakmıyor. Kalp Yarası bu hafta da reytingin zirvesindekileri sosyal medyada geri bıraktı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 20 Aralık Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

Özellikle Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın canlandırdığı karakterlerin arasındaki güçlü aşkla izleyicilerin kalbini titreden Kalp Yarası reytinglerde çok zayıf. Dizinin final yapacağı iddiaları ortalıkta dolaşıyor. Ancak dizi sosyal medyadaki zaferini sürdürüyor. Kalp Yarası, dün sosyal medyada hakkında yapılan 158 bin 400 paylaşımla birinci oldu.

Yasak Elma hem reytingde hem de sosyal medyada düşüşlerde! 7

Show TV’nin çok büyük iddiayla ekrana getirdiği Üç Kuruş ise reytinglerde düşüş yaşadı. Başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu’nun sette çıkardığı olayla gündeme gelen Üç Kuruş dizisi hakkında yapılan 62 bin 500 paylaşımla ikinci sırada yer aldı.

Reyting birincisi Alparslan Büyük Selçuklu ise sosyal medyada zayıf bir görünüm sergilemeye devam ediyor. Dizi ilk bölümünden bu yana reyting birincisi ama sosyal medyada sonlarda. Listenin üçüncüsü olan Alparslan Büyük Selçuklu hakkında yapılan paylaşım sayısı 61 bin 200.

Ve Fox TV’nin entrika dolu dizisi Yasak Elma. Sezon başında reytinglerde birinciliği elden bırakmayan dizi düşüşe devam ediyor. Dizi bu hafta tüm izleyicilerde dördüncülüğe geriledi. Yasak Elma, sosyal medyada da eskisi kadar yer tutmuyor. Dizi 5 bin 500 paylaşımla listenin son sırasında yer aldı.