Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi hayranlarını mest eden başrol uyumu!

Teşkilat dizisi hayranlarını mest eden başrol uyumu!

tarafından ker_def

Teşkilat isimli TRT1 dizisinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal uyumu dikkatlerden kaçmıyor. Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Hazan ve Yağız karakterleri ile bir hayli beğeni toplayan ikili, şimdi de TRT1 dizisi için ter döküyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin yüksek enerjisi ve başarılı uyumları da dizi hayranlarını mest ediyor.

Bu ikili sosyal medyanın gözdesi #ZehSer… Zehra ve Serdar’ın uyumu ‘Teşkilat’ izleyicisinden övgü alıyor… TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana zirvelerde olan ‘Teşkilat’, heyecan dolu öyküsü ve göz alıcı prodüksiyonunun yanı sıra karakterleri ve oyuncuları ile de izleyicinin gözdesi konumunda.

27 Aralık Pazar akşamı yirmi sekizinci bölümüyle TRT 1’de ekrana gelecek reyting rekortmeni ‘Teşkilat’, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Dizinin izleyicileri başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtcu’nun canlandırdığı Serdar ve Zehra’ya özel ilgi gösteriyor.

Teşkilat dizisi hayranlarını mest eden başrol uyumu! 7

#Zehser etiketi ile sosyal medyanın favorileri arasında yer alan ikili, her yeni bölümde dizinin hayranları tarafından büyük bir beğeni ile takip ediliyor.

Sosyal medyada gördükleri ilgiden son derece hoşnut olan ‘Teşkilat’ın yıldızları, dizinin hayranları için özel pozlar verdi. Dizide en zorlu operasyonların altından birbirlerinden güç alarak kalkan Zehra ve Serdar, yeni bölümde de ölümcül bir görevi beraber üstlenecek.

‘Teşkilat’ heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…