Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma sezon arası verdi, Şevval Sam’dan büyük sürpriz geldi!

Yasak Elma sezon arası verdi, Şevval Sam’dan büyük sürpriz geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şarkıcı kimliğinin yanı sıra oyunculuğu ile de beğeni toplayan Şevval Sam, 4 sezondur Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veriyor. Absürt bir hikayenin entrikası bol bir karakterini oynayan Şevval Sam, ekranda izleyenleri Yasak Elma ile şaşırtmaya devam ediyor.

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 5. sezonda da devam edecek olması, izleyici için de güzel bir sürpriz oldu. Şevval Sam’ın sevenlerine bir başka sürprizi ise yeni albümünden yayınlanan 4 şarkısıydı.

Bir süredir Yasak Elma’nın çekimleri ile birlikte albüm çalışmasını da devam ettiriyordu Şevval Sam. Mayıs ayından önce albümü çıkarmak istediğini de daha önce söylemişti.

Şevval Sam, dinleyicilerinin uzun süredir yoğunlukla Karadeniz şarkıları istediğini ve gelen bu istekler üzerine de Karadeniz şarkılarını yeniden seslendirdiğini anlattı geçtiğimiz gün instagram’daki canlı yayınında.

blank

Dinleyenlerin büyük beğenisini kazanan 4 şarkı, Youtube üzerinden yayınlandı. Kalan Müzik imzalı albümün 4 şarkısı, şimdiden büyük beğeni aldı.

Şevval Sam, sosyal medyadan da yeni çıkan şarkılarının duyurusunu yapıyor… Sam, Karşıya Meşe Yanar, Sen Bu Yaylaları, Kopsun Bir Fırtına ve Hayat Devam Ediyi isimli 4 şarkısının yayınlandığı haberiyle takipçilerine bayramda güzel bir hediye vermiş oldu…

blank