Ana sayfa Dizi Haberleri İtalya meselesi kafaları karıştıran, Sen Çal Kapımı dizisi, yeni sezonda gün değiştiriyor!

İtalya meselesi kafaları karıştıran, Sen Çal Kapımı dizisi, yeni sezonda gün değiştiriyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı yeni sezon için nefesler tutuldu! Bir aylık aranın ardından çekimler yeniden başladı ve dizinin Haziran ayında ekranda olması bekleniyor. Bu kez tanıtımıyla izleyenleri çok şaşırtan Sen Çal Kapımı dizisinde, büyük sürprizler var!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünü oynadıkları dizinin 5 yıl sonrasına atlanarak devam edecek olması izleyiciler için büyük bir sürpriz oldu! Ancak sürprizler bununla bitmedi ve bitecek gibi de görünmüyor. Sezon finalinin ardından iddialı bir dönüş bekleniyor!

Dizinin sezon boyunca Cumartesi akşamları yayınlanmasına alışan izleyiciyi bir yeni karar daha bekliyor! Artık yaz sezonunda Sen çal Kapımı dizisi Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Düşük reytinglerini yaz ekranında yükseltmesi beklenen dizinin yayın tarihinin 9 Haziran olduğu da açıklandı.

Eğlenceli hikayesiyle izleyenlerin merakla bekledikleri diziye bir de küçük oyuncu katılıyor. Serkan ve Eda’nın kızı oldukları anlaşılan yeni karakterle birlikte, hikayede büyük değişimler var!

Tanıtımda, Serkan’ın ‘Yılın İş İnsanı Ödülü’nü aldıktan sonra basın karşısında yaptığı konuşma ve Eda’nın da bir anda merdivenlerden inişiyle birlikte ikili arasında serin rüzgarlar esiyor.

Serkan’ın Eda’ya “Ne işin var burada, bunca yıl sonra? Sen hani İtalya’da yaşıyordun?” diye sorması izleyiciyi de şaşırttı. Tam arkalarından gelen bir kız çocuğunun Eda’ya “Anne, babam bu adam mı?” sorusu ise herkesi şaşkına çevirdi!

Eda ve Serkan’ın neden ayrıldıkları, Eda’nın niye İtalya’ya yerleştiği, neden geri döndüğü, çocuğun Serkan’ın çocuğu olup olmadığı ile ilgili pek çok soru oluştu izleyicinin kafasında şimdiden!

Senaryosunu Ayşe Üner’in yazdığı dizinin geri dönüşü, büyük sürprizlere gebe! Bakalım izleyenleri başka ne sürprizler bekliyor olacak?

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 9 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek olan ikinci sezon ilk bölümünden ilk fragman: