Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da aşktan yana yüzü gülmeyen Biran Damla Yılmaz özel hayatında aradığı aşkı buldu!..

Yasak Elma’da aşktan yana yüzü gülmeyen Biran Damla Yılmaz özel hayatında aradığı aşkı buldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Yasak Elma dizisinin yeni sezonuna ‘Kumru’ karakteriyle katılan oyuncu Biran Damla Yılmaz dizide dizide aşk hayatında sürekli hüsrana uğrayan fettan bir karaktere hayat veriyor.

Güzel oyuncu özel hayatında yeni bir aşka yelken açtı. Müzisyen Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşamaya başlayan Biran Damla Yılmaz sevgilisiyle el ele görüntülendi.

Çift, bir arkadaşlarının doğum günü organizasyonunda magazin basını tarafından görüntülendi. Oyuncu Aslı Bekiroğlu’yla ilişkisi biten Çağrı Telkıvıran geceye yeni aşkı Biran Damla Yılmaz’la el ele geldi.

Yasak Elma'da aşktan yana yüzü gülmeyen Biran Damla Yılmaz özel hayatında aradığı aşkı buldu!.. 7

İki ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz, Fox TV’de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Maske Kimsin Sen? adlı yarışma programına yarışmacı olarak katılmışlardı.

Magazin basınında yer alan iddialara göre; Aslı Bekiroğlu, Maske Kimsin Sen’de birlikte yarıştığı Kubilay Aka ile beraber görüntülendi. Telkıvıran’dan jet hamle geldi. Ünlü müzisyen de aynı programda yarışan Biran Damla Yılmaz’la görüşmeye başladı.

Geçen hafta birlikte görüntülenen, ancak ilişkileri hakkında konuşmak istemeyen Çağrı Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz, influencer Sercan Yaşar’ın önceki akşam verdiği doğum günü partisine el ele katıldı.

Çift muhabirlerin, ‘Geçen hafta ilişkinizi kabul etmemiştiniz, şimdi el elesiniz’ sözleri karşısında, ‘Biz öyle bir şey yapmadık arkadaşlar, yanlış hatırlıyorsunuz’ cevabını verdi.