Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’lı Pera Palas’ta Gece Yarısı gösterime girdiği gün TT oldu!

Hazal Kaya’lı Pera Palas’ta Gece Yarısı gösterime girdiği gün TT oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in yeni Türk içeriği Pera Palas’ta Gece Yarısı bugün itibariyle izleyiciyle buluştu. Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı dizi gösterime girdiği gün sosyal medyada günün konusu oldu.

Bir dönem dizisi olan Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın çekimleri çok uzun süre tamamlanmıştı. Özellikle Hazal Kaya hayranları dizinin bir an önce gösterime girmesi için büyük bir heyecanla bekliyordu.

Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın galası dün akşam Pera Palas Otel’de yapıldı. Geceye katılan dizi ekibi ve ünlü isimler hep birlikte ilk bölümü seyretti. Dizinin ilk bölümü izleyicilerden olumlu not aldı. Bu arada Pera Palas’ta Gece Yarısı gösterime girer girmez sosyal medyada TT oldu, gündemin birinci maddesi olarak yerini aldı. Daha sabah saatlerinde yapılan paylaşım sayısı 2 bini geçmişti.

Hazal Kaya’lı Pera Palas’ta Gece Yarısı gösterime girdiği gün TT oldu! 7

Yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini dizinin aynı zamanda yaratıcısı olan Emre Şahin’in Nisan Dağ ile birlikte yaptığı dizi Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı romanından esinlenilerek Elif Usman tarafından kaleme alındı.

Sekiz bölümden oluşan dizide Hazal Kaya, günümüzde yaşayan ancak zamanda yolculuk yaparak 1919’lu yıllara geri dönen Esra karakterini canlandırıyor. Atatürk’le sahneleri de olan Hazal Kaya dizide şarkı söyleyerek hayranlarını şaşırtacak.

Başrollerini Hazal Kaya, Tansu Biçer, Selahattin Paşalı, Engin Hepileri ve Yasemin Szawloski’nin paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın oyuncu kadrosunda ayrıca James Chalmers, Ahmet Varlı, Nergis Öztürk, Murat Kılıç, Osman Albayrak ve Ergun Metin yer alıyor.