Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da evliliği çatırdayan Yıldız’ı canlandıran Eda Ece’nin gerçek hayatta mutlu bir beraberliği var!

Yasak Elma’da evliliği çatırdayan Yıldız’ı canlandıran Eda Ece’nin gerçek hayatta mutlu bir beraberliği var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’de yayınlanan ‘Yasak Elma’ dizisinde 5 sezondur baş rolde yer alan ünlü oyuncu Eda Ece’nin özel hayatında da her şey yolunda görünüyor. Ünlü oyuncu, bir süredir basketbolcu  Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyor.

İlişkisini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Eda Ece çok sık olmasada zaman zaman instagram hesabından sevgilisiyle beraber fotoğrafını paylaşıyor. Eda Ece’nin, sevgilisi ve arkadaşlarının köpeğiyle birlikte verdiği pozu paylaştığı son postu hayranlarını mest etti.

Yasak Elma'da evliliği çatırdayan Yıldız'ı canlandıran Eda Ece'nin gerçek hayatta mutlu bir beraberliği var! 8

Instagram’da 5 milyon takipçisi bulunan Eda Ece’nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Rol aldığı Yasak Elma dizisinde evliliğinde ihanete uğrayan ve intikam hırsıyla yanıp tutuşan ‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece gerçek hayatta mutluluğu bulmuşa benziyor.

Ünlü oyuncu öte yandan Yasak Elma’nın önümüzde ki hafta yayınlanacak bölümüyle ilgili de bir paylaşım yaparak dizi izleyicisini heyecanlandırdı. Dizinin tanıtım panosunun önünde poz veren Eda Ece paylaşımına, ‘Yıldız Kuyucu’lardan intikam panosu Pazartesi akşamı Fox’ta!’ yazdı.

Yasak Elma'da evliliği çatırdayan Yıldız'ı canlandıran Eda Ece'nin gerçek hayatta mutlu bir beraberliği var! 9

Eda Ece bu paylaşımıyla da, Yasak Elma’nın önümüzdeki pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Yıldız’ın, eşi Çağatay ve kendisini aldattığı Kumru’dan alacağı intikamın acı olacağının sinyallerini vermiş oldu.