Ana sayfa Dizi Analiz Yasak Elma’da planlar büyüdü, beklentiler arttı!

Yasak Elma’da planlar büyüdü, beklentiler arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri milyonlarca izleyici tarafından heyecanla bekleniyor. Beşinci sezonu devam eden dizinin bu kadar çok ilgi görmesinin altında ise hikayesinin sürekli yenilenmesi yatıyor.

Medyapım’ın projesi olan Yasak Elma’nın yapımcı Fatih Aksoy için de büyük bir önemi var. Dizinin elde ettiği büyük başarının yanı sıra, Fatih Aksoy da kendi yapımcı rekorunu 200 bölüme ulaşarak kırmak istiyor.

Dizinin hayranları da altıncı sezon için yapılan planları önemsiyor ve bu sezon sonunda bir final olmasını istemiyor. Bu noktada dizi oyuncularının tavrı da önem kazandı. Şevval Sam, Ender karakterinde büyük başarıyla rolüne devam ediyor.

Sezon başında “Yasak Elma’da yaşlanmak istemiyorum” ifadesini kullanan ünlü oyuncu, projenin kendisi için bir hayli uzun sürdüğünü ifade etmişti. Şevval Sam, ayrıca dizinin beşinci sezonda devam etmesinin de izleyicilerin yoğun isteği sonucunda gerçekleştiği bilgisini verdi.

Dizi hayranları çok istediği için devam eden Yasak Elma’nın altıncı sezonda da sürmesi için izleyicilerde büyük bir beklenti oluştu. Hikayesi de başarılı şeklide ilerleyen dizinin akıbetini şimdiden hayranlar merak ediyor.

Fox TV’nin de en iyi reytingleri alan dizisini yayında tutmak isteyeceği düşünülüyor. Bakalım Yasak Elma dizisi hayranlarında oluşan bu beklenti gerçekleşecek mi? İzleyip gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.