Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki entrikanın ve değişimin hızına beyin yetmiyor!

Yasak Elma’daki entrikanın ve değişimin hızına beyin yetmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, bu sezon ikinci kez büyük bir değişim geçirecek.. İlk olarak 85. bölümde önemli isimlerin ayrılması ve yeni isimlerin gelmesi ile ciddi bir değişim dalgası yaşanmıştı. Talat Bulut ve Gökhan Alkan’ın da gidişine zemin hazırlayan bu ilk büyük değişim dalgasında Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan yapıma katılan isimler olmuştu. Sonrasında onlara Nilperi Şahinkaya da eşlik etti.

Yasak Elma dizisinin entrika dolu hikayesinde ikinci değişim dalgası da bu hafta yaşanacak.103.bölüm itibari ile dizide bambaşka bir hava esecek. 22 Mart Pazartesi akşamı izleyicileri çok farklı bir dizi beklediğini hemen hatırlatalım.

5 yıllık zaman atlaması yaşanacak. Çağatay ile Cansu evlenmiş olacak, hatta Halit Can da annesini Cansu sanıyor… Yıldız ise evde çıkan yangından sonra komada kaldı ve 5 yıl boyunca uyudu. 5 yılın ardından yeniden hayatına sarılan, Halit Can’ı geri isteyen bir Yıldız göreceksiniz.

Yasak Elma'daki entrikanın ve değişimin hızına beyin yetmiyor! 7

Ayrıca Şahika ile Hasan Ali beyin de fakirleştiğini ve normal insanlar gibi olduklarına şahit olacaksınız. Ender ise yine havalı ve yine zengin, güçlü birisi konumunda…

Yasak Elma dizisinin 103.bölümünden ilk fragman çok dikkat çekmişti. Şimdi de ikinci yeni fragman geldi. Dizi hayranları özellikle de Şahika ve Hasan Ali karakterlerinin imajına takılı kalacak. Dizide müthiş bir değişim dalgası var ve pazartesi akşamı ekran başına geçenler bu değişimin hızına yetişemeyecek.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda “Bu dizide dönen entrikaya beynim yetmiyor. Işık hızından farksız yeni bir entrikanın olması” diye yorumlar yapıyor.

Yıldız ve Şahika ortaklığının da başlayacağının ilk işaretleri fragmanda bulunuyor. Artık onlar süper ikili olacak gibi bir durum var.