Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan ayrılan Erdal Özyağcılar, Tolgahan Sayışman’ın teklifini kabul etti!

Yasak Elma’dan ayrılan Erdal Özyağcılar, Tolgahan Sayışman’ın teklifini kabul etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, geçen sezon Yasak Elma dizisine katılarak ekibin yeni üyesi olmuştu. Dizinin başarısına katkı yapan oyuncu, beşinci sezon öncesinde ise hikayeden çıkartıldı.

Bugüne kadar birçok önemli projede gördüğümüz usta oyuncu, yeni dönemde yeni bir proje ile tekrar setlerde yer alacak. Bu sefer bir dizi değil, bir sinema filminde izleyeceğimiz usta oyuncu, Tolgahan Sayışman ile anlaşma yaptı.

Han Medya Yapım isimli bir şirket kuran Tolgahan Sayışman hem dijital dizi hem de sinema filmi projeleri için bir süredir çalışıyor. Ekibiyle birlikte yeni projeler üzerinde duran Tolgahan Sayışman, Aynasız isimli sinema filmi için görüşmeler yapıyor.

Yapımcı kimliği ile filmin kadrosunda yer alacak oyuncular için titiz bir çalışma yürüten Tolgahan Sayışman, ayrıca Sarp Bozkurt ile de anlaşma sağladı.

Çekimlerine yakında Antalya’da başlanması beklenen sinema filminin yönetmenliğini Bülent İşbilen yapacak. Makbule Kosif, Gülsev Karagöz ve Zafer Özer Çetinel’in senaryosunu yazdığı Aynasız isimli film bir polisiye komedi olarak önce çıkıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Tolgahan Sayışman projede Komiser Haluk rolü ile oyuncu olarak da yerini alacak. Erdal Özyağcılar’ın organize şube müdürü Yücel olarak izleyici karşısına geçeceği filmde Sarp Bozkurt ise komiser yardımcısı Zafer karakterini canlandıracak.