Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’ndan sonra Sarp Bozkurt’tan yine aynı rol!

Sen Çal Kapımı’ndan sonra Sarp Bozkurt’tan yine aynı rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sarp Bozkurt, 2007 yılında yayınlanan Komedi Dükkanı isimli programdaki performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Ardından birçok sinema filminde rol alan Sarp Bozkurt, genelde komedi performansları ile hatırlanıyor.

En son Sen Çal Kapımı isimli dizide canlandırdığı Erdem karakteri ile popülerliğini artıran oyuncu, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi edindi. Sen Çal Kapımı’ndaki etkili performansı ile öne çıkan oyuncu, dizinin final yapmasının ardından da yeni proje görüşmeleri yapıyordu. Sarp Bozkurt, bir sinema filminden gelen teklifi kabul etti.

Han Medya Yapım firmasının sahibi olan Tolgahan Sayışman’ın teklifini kabul eden Sarp Bozkurt, yine bir komedi yapımında rol alacak. Komedi filmi olan Aynasız’da komiser yardımcısı Zafer karakterini canlandıracak olan oyuncu, yine izleyicileri eğlendirecek bir performansa imza atacak.

Sen Çal Kapımı'ndan sonra Sarp Bozkurt'tan yine aynı rol! 7

Tolgahan Sayışman ile Erdal Özyağcılar ikilisinin başrolünde yer aldığı Aynasız isimli komedi filminin çekimleri Antalya’da yapılacak.

Makbule Kosif, Gülsev Karagöz ve Zafer Özer Çetinel’in senaryosunu yazdığı proje bir polisiye komedi türü olarak öne çıkıyor.