Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağan Irmak, Yeşilçam dizisinden sonra yeni projesini belirledi!

Çağan Irmak, Yeşilçam dizisinden sonra yeni projesini belirledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yönetmen Çağan Irmak, başarılı projelere imza atan ve ismini de sektöre yazdıran birisi… Son dönemde BluTV için yarattığı Yeşilçam dizisi atmosferi büyük ilgi gördü.

Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu üçlüsünün başrolünde yer aldığı, ilk sezonu 10 bölüm süren Yeşilçam dizisi hem hikayesi hem atmosferi hem de oyunculuk performansları ile sevilen bir yapım oldu.

Yeşilçam’da çok iyi bir iş çıkartan Irmak, şimdilerde dizinin ikinci sezonu için sette bulunuyor. Çekimlerin iyi gittiğini söyleyen Çağatay Ulusoy, yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade etmişti. Bu yoğun temponun ardından Yeşilçam dizisinin ikinci sezonunun da Blu TV platformunda izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Ünlü yönetmen Çağan Irmak ise diziden sonra yeni projesini belirledi. Pandemi yasaklarının kalkması ve sinemaya olan ilginin artmasından sonra Çağan Irmak da Şaka Yaptım isimli projeyi hayata geçirecek.

Kırmızı Oda dizisinde Vahit olarak izlediğimiz usta oyuncu Uğur Yücel de bu filmin başrolünde yer alıyor. Çağan Irmak ile Uğur Yücel buluşmasından çok iyi bir proje çıkması bekleniyor.