Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan Şahika gitti ama Masumiyet’teki bir karakter yerini almaya hazır!

Yasak Elma’dan Şahika gitti ama Masumiyet’teki bir karakter yerini almaya hazır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Masumiyet dizisinde bir ayrılık mı yaşanacak? Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Masumiyet dizisinin 12. bölümü yeni gününde yayınlanacak. Çarşamba rekabetinde zorlanan Masumiyet dizisinin önündeki en önemli engel Sadakatsiz dizisiydi. Sadakatsiz’in olmadığı akşam iyi oranlar elde eden dizi, artık Pazartesi akşamları şansını deneyecek.

Yasak Elma dizisinin sezon finali yapmasının ardından Fox TV gün değişikliği kararı ile önemli bir adım attı. Bu atılan adım dizinin reytinglerinin yükselmesine neden olacak mı, işte bu sorunun yanıtını 17 Mayıs Pazartesi gününe ait reytingler ortaya çıktığında göreceğiz.

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ve Deniz Işın’ın başrollerinde yer aldığı Masumiyet dizisinin 12. yeni bölümünden yeni fragman yayınlandı. Dizide İsmail Ilgaz karakterinin 12. bölümdeki durumu da bir ayrılığa işaret ediyor olabilir.

Masumiyet’in 12. bölüm 3. fragmanında hapiste kanlar içinde kalan İsmail Ilgaz yoksa ölecek mi? Dizi hayranları yeni bölümde bir ayrılık mı yaşanacağını merak ediyor. Dizinin hayranları İlker’den gördüğü fiziksek ve duygusal şiddete rağmen Ela’nın hala ona aşık olmasını da anlayamıyor. Bu durum da eleştirilere konu oluyor.

Yasak Elma'dan Şahika gitti ama Masumiyet'teki bir karakter yerini almaya hazır! 32

Tabii ki gerçek hayatta da karşılığı bulunan bir durum bu. Harun’un çevirdiği entrikalara da dikkat çeken Masumiyet dizisi hayranları, bu karakteri Yasak Elma’daki Şahika’ya benzetmeye başladılar.

Mehmet Aslantuğ’un canlandırdığı karakter için bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Harun, senden hiç beklemezdim bu kadar entrika çevireceğini. Adeta Şahika kesindin başımıza.”

Yasak Elma'dan Şahika gitti ama Masumiyet'teki bir karakter yerini almaya hazır! 33

Bir başka dizi hayranı da “Şahika öldü ama Harun aratmayacak bu güzel” ifadesini kullandı. Şahika’nın ruhunun Harun’a geçtiğini yazanlar da oldu.

Masumiyet dizisinin yeni bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.