Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın başrolü Berk Oktay’a sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy hayatının dersini verdi!

Yasak Elma’nın başrolü Berk Oktay’a sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy hayatının dersini verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Oktay, Savaşçı isimli diziden dördüncü sezonun ardından ayrıldı ve Yasak Elma ile yoluna devam ediyor. Dizide ikinci sezonunu geçiren oyuncu, Savaşçı dizisinin ilk iki sezonunda partner olduğu Yıldız Çağrı Atiksoy ile yıllar sonra aşk yaşamaya başladı…

Çiftin uzun süredir mutluluk dağıttığı fotoğraflarını ve paylaşımlarına sosyal medyada izleyebilirsiniz. Berk Oktay 40 yaşının içinde olduğunu ve hayatının aşkını da bulduğunu belirtti.

İbrahim Selim’in youtube programına konuk olan Berk Oktay, “Şu anda çok güzel giden bir ilişkim var” diye konuştu ve sevgilisinin kendisine söylediği bir sözü zaman içinde kavrayabildiğini, bundan büyük bir ders çıkarttığını anlattı.

Yıldız Çağrı Atiksoy, “Uzlaşamayacağımız konusunda da uzlaşmamız lazım” diyerek sevgilisinin aklını bir hayli karıştırdı. Berk Oktay, sevgilisinin zamana yayarak kendisinin fikirlerini dikte eden yönünü törpülediğini ilk kez itiraf etti.

Yasak Elma'nın başrolü Berk Oktay'a sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy hayatının dersini verdi! 7

Berk Oktay, herkese de bu tecrübesinden ters almasını tavsiye ederek, şunları anlattı:

“40 yaşımın içerisindeyim. Bana bir şey söyledi ve anlamam uzun sürdü. Uzlaşamayacağımız konusunda da uzlaşmamız lazım. Bunu ben çok dikte eden, fikrimi kabul ettirmeye çalışan bir insandım. Bana bunu güzel güzel zamana yayarak, sabırla öğretti.

Bundan çok mutluyum. İnanın ilişki de toparlanıyor, birçok şeyi kafaya daha az takıyorsunuz. İnsanlar uzlaşamayabilirler. Zaten kadın erkek bambaşka canlılar. Birbirine fikrini dikte etmeye çalıştığın zaman ilişkiler bozuluyor. Dikte etmek yerine fikrini söylüyorsun, fikrini söylüyor. Anlaşamıyor isek tamam biz anlaşamıyoruz.”