Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay 2022’ye hazır ancak sevgilisinin bazı şüpheleri var!..

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay 2022’ye hazır ancak sevgilisinin bazı şüpheleri var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2021 yılı Berk Oktay’a yaradı. Oyuncu, Savaşçı dizisinden ayrıldıktan sonra hiç ara vermeden Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıktı ve kısa sürede sevildi.

Dizinin 4. sezonunda ‘Çağatay’ karakteriyle Yasak Elmaya giriş yapan Berk Oktay, 5. sezonda da performansıyla izleyiciden tam not alıyor.

2021 hem iş hem de aşk hayatında Berk Oktay’a iyi geldi. Bir süredir Kuruluş Osman dizisinin ‘Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte olan yakışıklı oyuncu zaman zaman instagram hesabından sevgilisiyle romantik pozlarını da takipçileriyle paylaşıyor.

Berk Oktay’ın instagram hesabı bu defa ikilinin tatlı flörtüne sahne oldu. Eline sprey boyayı alan Berk Oktay, 2022’yi karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde evinin camında süsleme yapmaya karar verdi.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay 2022'ye hazır ancak sevgilisinin bazı şüpheleri var!.. 9

Bu anları instagram hesabından da paylaşan oyuncuya sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’dan yanıt gecikmedi. Oyuncu fotoğrafa ‘Böyle noel baba ilk defa görüyorum’ yazdı.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay 2022'ye hazır ancak sevgilisinin bazı şüpheleri var!.. 10

 

Berk Oktay, aslında sempatik bir şey yapmak istediğini ancak elinin kaydığını söyleyerek sevgilisine cevap verdi. İkilinin tatlı flörtü oyuncunun takipçilerini de mest etti.

Çiftin hayranları, ikilinin evleneceği günü de sabırsızlıkla bekliyor. Berk Oktay sevgilisine evlenme teklif ettiğini, ele ele tutuştukları bir kareyi paylaşarak, ‘Beraber yaşlanalım mı?’ dedim, ‘Evet’ dedi” şeklinde takipçilerine duyurmuştu. Atiksoy ise, mutluluğunu, “Gel de ‘Evet’ deme… Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim” sözleriyle ifade etmişti.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay 2022'ye hazır ancak sevgilisinin bazı şüpheleri var!.. 11