Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, İtalya’daki yoksullar için makarna tarifi verdi!

Can Yaman, İtalya’daki yoksullar için makarna tarifi verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuk yaşamını İtalya’da sürdüren Can Yaman, ülkeyi fethetmeye devam ediyor. İtalya’ya bir sene önce yerleşen oyuncu sürekli farklı projelerde yer alıyor. Cann Yaman son olarak İtalya’daki yoksullar için makarna tarifi verdi.

Can Yaman İtalya’daki dizilerin yanı sıra sosyal sorumluluk ve reklam çalışmalarına da katılıyor. Daha önce eğitime ihtiyaç duyan çocuklar için bir sosyal sorumluluk projesinde yer alan Can Yaman yeni bir adım daha attı.

Oyuncu bu kez İtalya’da gıda maddelerinin toplanarak ve tarımsal ve endüstriyel üretimden elde edilen gıda fazlalarının geri kazanılarak bunların yoksul insanlara ulaştırılmasını sağlayan Banco Alimentare isimli bir vakfın projesinde yer aldı.

Yakışıklı oyuncu bir İtalyan makarna markasının sponsor olduğu reklam filminde İtalyanca makarna tarifi verdi. Oyuncu, makarnayı pişirme konusunda da yetenekli olduğunu gösterdi.

Reklam filmi, 25 Ekim Dünya Makarna Günü sebebiyle çekildi. Projeyle birlikte milyonlarca yoksula yemek bağışı yapılması hedefleniyor.

Can Yaman, yeni dizi projesi Violet Like the Sea için bir süredir Polermo’da bulunuyor. Oyuncu, İtalyan aktris ve model Francesca Chillemi’yle baş rolde yer aldığı proje için sıkı bir hazırlık dönemi geçirdi.

Dizi, Simona Tanzini’nin Conosci l’estate? adlı romanından uyarlandı. Dizide, gerilim ve komedi unsurları bir arada bulunuyor.

Öte yandan Can Yaman hayran kitlesini gitgide büyütüyor. Sosyal medyadaki takipçi sayısı 9 milyona oluşan oyuncu, şu an İtalya’nın en ünlü isimlerinden birisi konumunda.