Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın çekimleri bitti! Şevval Sam, son pozunu bakın kiminle verdi?

Yasak Elma’nın çekimleri bitti! Şevval Sam, son pozunu bakın kiminle verdi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin bu hafta sezon finali çekimleri yapıldı. Dizi, 110. bölümüyle ekrana sezon arası verecek olan dizinin son çekimleri, dün bitti. Şevval Sam, dizisinin setinden son paylaşımıyla dikkatleri çekti.

4 sezondur ekranda olan Yasak Elma dizisi, ironik hikayesi, absürt durumlar ve entrikası hiç bitmeyen karakterleriyle ekrana damgasını vurmaya devam etmekte.

Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Melisa Doğu, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi isimleri buluşturan diziye, geçtiğimiz hafta Şahika’yı oynayan Nesrin Cavadzade veda etmişti.

Yasak Elma'nın çekimleri bitti! Şevval Sam, son pozunu bakın kiminle verdi? 8

Yeni sezonda yeni sürprizlerle gelecek olan dizinin sezon final tanıtımı da yayınlandı. Hasan Ali’ye karşı olanların birlik olup bir plan kurdukları esnada, Hasan Ali de onlara başka bir tuzak kuruyor!

Dizinin sezon finali merakla beklenirken, setten gelen bir paylaşım ise hem hüzünlendirdi, hem de mutlu etti takipçileri.

Şevval Sam, diziye 40 günlükken gelen ve Halit Can’ı oynayan Kuzey Gezer ile verdi son pozunu. Minik oyuncu, sette herkesin gözü önünde büyürken, bir sonraki sezona da biraz daha büyümüş ve değişmiş olarak gelecek…

Yasak Elma'nın çekimleri bitti! Şevval Sam, son pozunu bakın kiminle verdi? 9

Şevval Sam, Kuzey’in annesi Tülay Gezer’in de olduğu kısa bir videoya “Biz de 4. sezona ninniler ile veda ettik. Kocaman ailemizi 4 ay görmemek zor olacak” diyerek Kuzey’e ninniler söylediği videosunu paylaştı…