Ana sayfa Sosyal Medya Yok artık! Kerem Bürsin de Sen Çal Kapımı karakterine kutlama yayınladı!

Yok artık! Kerem Bürsin de Sen Çal Kapımı karakterine kutlama yayınladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı sezon arası verdi ama Haziran ayında yeniden ekranda olacak. Dizinin İtalya’da da yayınlanacağı kısa bir süre önce gündeme geldi. Hem dizi, hem dizinin oyuncuları, farklı ülkelerde hayran sayılarını çoğaltmaya başladı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadığı dizinin sosyal medyada çok konuşulmakta ve sürekli gündemde kalmakta.Nisan ayının ortasında sezon finali yapan diziyi fanlar unutturmuyor!

Ayrıca iki başrol oyuncusunun Maldivler tatili ile birlikte aşk dedikoduları ile gündemden düşmediği bir dönem de bir atak da dizinin yapımcı firması MF Yapım’dan geldi!

Sürekli büyüyen ve kemikleşen fanları mutlu eden paylaşım, şu sıralar sosyal medyada çokça yorum alıyor. Dizide Hande Erçel’in hayat verdiği Eda Yıldız karakterinin doğum günü kutlanmakta!

Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu’nun final gününün, her yıl Bihter’in de ölüm günü olarak sosyal medyada anılması gibi, Eda Yıldız karakteri de muhtemelen fanlar arasında uzun süre doğum günü sebebiyle anılacak.

Erçel’in oynadığı Eda Yıldız karakterinin ‘Hayat hep mucizelerle dolu” mottosunu baz alarak verilen mesajla birlikte Eda için ‘iyi ki doğdun’ sözleriyle bir paylaşım oluşturuldu. Kısa sürede beğeni alan ve yayılan paylaşıma bir kutlama mesajı da Kerem Bürsin’den geldi!

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat karakterine hayat veren Kerem Bürsin, dizinin karakterinin doğum gününü işte böyle kutladı…

Yok artık! Kerem Bürsin de Sen Çal Kapımı karakterine kutlama yayınladı! 7