Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen aynı dizideki gibi gerçek hayatta da kızına çok düşkün bir baba!

Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen aynı dizideki gibi gerçek hayatta da kızına çok düşkün bir baba!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın baş rollerinde yer aldığı Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’ya 5. sezonunda katılan oyuncu Murat Aygen canlandırdığı ‘Doğan’ karakteriyle dizinin sadık izleyicisinden de kısa sürede kabul gördü.

Dizide Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı ‘Kumru’ karakterinin babasını canlandıran Murat Aygen, Yasak Elma’da kızına düşkün, aynı zamanda otoriter bir baba olarak izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncunun gerçek hayatta da bir kız çocuğu var.

Yasak Elma’da yetişkin bir kızı olan ünlü oyuncunun gerçek hayatta ise dizidekinin aksine kızı henüz 6 yaşında. 2010 yılında meslektaşı Nihan Aslı Elmas ile evlenen Murat Aygen 2015 yılında baba oldu. Nil adında bir kız çocuğu olan oyuncu ailesiyle fotoğraflarını sık sık instagram hesabından takipçileriyle de paylaşıyor.

Oyuncu instagramdan yaptığı son paylaşımına yine kızıyla birlikte bir fotoğrafını koydu. Murat Aygen kızını öperken çektirdiği fotoğrafına ‘Nil’le hayat bambaşka’ yazdı.

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen aynı dizideki gibi gerçek hayatta da kızına çok düşkün bir baba! 56

Diziden arta kalan zamanlarını ailesiyle birlikte geçirmekten keyif aldığı gözlenen ünlü oyuncu eşi ve kızıyla birlikte geçirdiği eğlenceli anları da sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmayı seviyor.

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen aynı dizideki gibi gerçek hayatta da kızına çok düşkün bir baba! 57