Ana sayfa Dizi Haberleri Komedi dizilerine taş çıkarttılar! Yasak Elma dizisinde öyle bir sahne vardı ki izlemeyen kalmasın!

Komedi dizilerine taş çıkarttılar! Yasak Elma dizisinde öyle bir sahne vardı ki izlemeyen kalmasın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de 5. sezonuyla izleyicinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Yasak Elma dizisi, bu hafta 120. bölümüyle ekrandaydı. Dizinin absürt ve entrika yüklü hikayeleri, izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, bir sahne vardı ki izleyen herkes kahkahayı bastı!

Yasak Elma dizisi, ilk başladığı dönemlerde “Bu kadar da olmaz, gerçek hayatta böyle bir şey olabilir mi?” şeklinde pek çok eleştiri alıyor ve sosyal medyada mantık hataları üzerine yorumlar yağdırılıyordu.

Ancak ilerleyen süreçte dizi öyle bir yere oturdu ki komedi dizilerine adeta taş çatlatır bir süreç yaşanmaya başlandı. İzleyici artık dizinin farklı bir bakış açısıyla ilerlediğini biliyor.

Olaylar öyle gelişiyor ki “Hadi canım, yok artık!” dedirtiyor. İzleyici, bu absürt hikayelerde artık gerçek hayatla ilgili bir bağ kurmaya ya da mantık aramaya çalışmıyor.

Zaten dizinin senaryosu da tüm karakterlerin karikatürize edildiği, olayların da absürtlük ötesine taşındığı bir şekilde kaleme alınıyor.

Komedi dizilerine taş çıkarttılar! Yasak Elma dizisinde öyle bir sahne vardı ki izlemeyen kalmasın! 7

Her ne kadar ‘komedi dizisi’ ibaresini taşımasa da ekrandaki dram yüklü yapımlardan sıkılanların açıp izlemekten keyif aldıkları eğlenceli bir yapıma dönüştü Yasak Elma.

Her karakter kendi içinde bir başka eğlenceli detaylar taşıyor. Diziden pek çok karakter gelip geçti ama Ender ve Yıldız gibi projeye ağırlığını basan ve Şevval Sam ile Eda Ece’nin başarılı performanslarıyla çok konuşulan karakterler olmayı başardılar.

120. bölümde yer alan bir sahne ise ayrı bir keyif ve eğlenceli anlar yaşattı izleyenler. Yıldız, Ender, Asuman, Emir ve Aysel’in yer aldıkları sahnede duruma “Umutsuzlar otobüsü, halimize bak” yorumunu yapan Yıldız’ın sözlerinin üzerine “An’da mıyız?” sorusuna “Yoo salondayız diyen Aysel’in” yanıtıyla kahkaha tufanı başlıyor.

Meditasyon seansı sırasında her karakterin duruma tavırları ve sonrasında yaşananlar izleyenleri adeta kopardı…

İşte izleyip izleyip güleceğiniz o eğlenceli sahne…