Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’ın setten yaptığı paylaşımlar heyecanı artırıyor!

‘Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’ın setten yaptığı paylaşımlar heyecanı artırıyor!

tarafından sevda

Fox TV’nin fenomen dizisi ‘Yasak Elma’nın sete çıktığının haberini vermiştik. Yeni sezon çekimlerinin başladığı dizinin başrol oyuncularından Şevval Sam, setten ilk kareyi paylaştı. Şevval Sam’ın paylaşımı dizi izleyicisini heyecanlandırdı.

Baş rollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve  Berk Oktay gibi ünlü isimlerin yer aldığı Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, beşinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Eylül ayında başlaması planlanan dizinin setinde hummalı bir çalışma var.

'Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın setten yaptığı paylaşımlar heyecanı artırıyor! 9

Instagram hesabından paylaştığı story ile ‘Yasak Elma’nın çekimlerinin başladığını duyuran Şam’ın paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Şevval Sam, dizide kardeşi ‘Caner’ karakterine hayat veren Barış Aytaç’la da bir fotoğrafını paylaşarak, ‘Ah Ben kardeşimi çok özlemişim yazdı.

'Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın setten yaptığı paylaşımlar heyecanı artırıyor! 10

Şevval Sam’ın ‘Ender geri döndü’ yazdığı paylaşımı ‘Yasak Elma’nın izleyicilerini heyecanlandırdı. Her bölümünde değişen enteresan konusuyla izleyiciyi sürekli şaşırtan ve maceradan maceraya sürükleyen ‘Yasak Elma’ dizisi yeni sezonda da yine çok konuşulacağa benziyor.

'Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın setten yaptığı paylaşımlar heyecanı artırıyor! 11

Yasak Elma’nın 4. sezon finalinde, Erdal Özyağcılar, Nesrin Cavadzade, Şafak Pekdemir ve Gülenay Kalkan’ında aralarında bulunduğu isimler diziye veda etmişti. Diziye yeni sezonda Murat Aygen ‘Doğan’, Biran Damla Yılmaz ‘Kumru’ Yasmin Erbil ise ‘Canan’ karakteriyle dahil olacak.