Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir Hello Dergisi’nin kapak kızı oldu, fotoğraflarıyla büyüledi!

Demet Özdemir Hello Dergisi’nin kapak kızı oldu, fotoğraflarıyla büyüledi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Yapım şirketlerinin peşinden koştuğu oyuncu en son Netflix için ‘Aşk Taktikleri’ adlı filmi çekti.

Televizyonda yer aldığı diziler  çok izlenen oyuncu, yeni sezonda bir projede yer alacak mı? Henüz net bir bilgi yok. Kulislerde, Ay Yapım’ın ABD’de 80’li yılların en ünlü dizilerinden biri olan Dynasty’yi ‘Hanedan’ ismiyle Türkiye’ye uyarlayacağı ve dizinin baş rolü için Demet Özdemir’ e teklif götürdüğü konuşuluyor.

Demet Özdemir Hello Dergisi’nin kapak kızı oldu, fotoğraflarıyla büyüledi! 9

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla da gündemden düşmeyen Demet Özdemir, Hello Dergisi’nin bu haftaki sayısına kapak oldu. Dergi için verdiği birbirinden iddialı pozları instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan güzel yıldız, hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Demet Özdemir Hello Dergisi’nin kapak kızı oldu, fotoğraflarıyla büyüledi! 10

Hello Dergisi’ne verdiği röportajda ünlü oyuncu, hep geleceğe baktığını, çok hayal kurduğunu ve başarı odaklı bir yapısı olduğunu söyledi.

Demet Özdemir Hello Dergisi’nin kapak kızı oldu, fotoğraflarıyla büyüledi! 11

Demet Özdemir röportajda; “Başlangıçta güçlü olmak zorunda olmayan, fakat hikaye ile birlikte gelişim gösteren, içindeki gücü, başarıyı, mutlulukları keşfetmeyi öğrenen, her şeye, herkese ve dönüşüme çok açık, beni izleyen tüm kadınlar için umut vaad eden kişisel yolculuk hikayeleri çekiyor beni” açıklamasını da yaptı.