Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz gelinlik giydi olanlar oldu!..

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz gelinlik giydi olanlar oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları ekranlara gelen Yasak Elma dizisi, beşinci sezonu bitirmek üzere.

Entrikaların birinin bitip diğerinin başladığı, heyecanın hiç eksik olmadığı dizide sezon sonuna yaklaşılıyor.  Medyapım imzalı dizi 6. sezonda da devam edecek.

Dizinin 16 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde ‘Kumru’ karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, babasının can düşmanının oğlu, Ceyhun Mengiroğlu’nun canlandırdığı ‘Ekin’ karakteriyle nikah masasına oturdu.

Diziye yeni sezonda katılan Biran Damla Yılmaz performansıyla Yasak Elma izleyicisinden kısa sürede tam not aldı. Yılmaz, hikaye gereği dizide ikinci kez gelinlik giydi.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz gelinlik giydi olanlar oldu!.. 7

İnstagram hesabında gelinlikli fotoğrafını paylaşan oyuncu hayranlarından tam not aldı. Takipçileri Biran Damla Yılmaz’a gelinliği çok yakıştırdı. Paylaşıma; ‘En güzel gelin diyebilirim’, ‘Oh be istediğimiz fotoğraf sonunda geldi!’, ‘Dünyanın en güzel gelini olmuşsun’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

13 Haziran’da 5. sezona veda edecek olan Yasak Elma sezon finaline giderken her hafta yine şaşkına çeviren, kahkaha attıran şok gelişmeleri de beraberinde getiriyor.

Artık mantığın aranmadığı hikaye öyle yerlere gidiyor ki izleyici gerçek hayatta olması muhtemel olmayan büyük tesadüfleri Yasak Elma’da izlerken hayret, şaşkınlık ve bir o kadar da kahkaha ile karşılıyor.