Ana sayfa Dizi Haberleri ATV’nin yeni dizisi Hakim’e reytingleri etkileyecek iki başarılı isim katıldı!

ATV’nin yeni dizisi Hakim’e reytingleri etkileyecek iki başarılı isim katıldı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ABD’de büyük hayran kitlesine sahip Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması Hakim, güçlü kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Atv ekranında pazartesi günleri yayınlanıyor.

Hakim dizisi yaklaşık beş hafta önce izleyiciyle buluştu. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Hasibe Eren gibi usta ve çok iddialı isimleri buluşturan dev kadro büyük heyecan yaratmıştı. Fakat güçlü kadrosu ve çarpıcı hikayesine rağmen dizinin reytingleri bugüne kadar pek de istenildiği gibi gelmedi.

Dizinin başarısızlığının sebebi olarak geçtiğimiz haftalarda orijinaline göre hikayenin çok yavaş akması ve uzun bölüm süreleri gösterilmişti. Hakim dizisinin orijinalini de izleyen takipçilerin birçoğu sosyal medya da senarist Yılmaz Şahin ile Çağla Kızılelma’nın bu işin altından kalkamadığı yönünde yorumlar yaptı.

ATV’nin yeni dizisi Hakim’e reytingleri etkileyecek iki başarılı isim katıldı! 7

Yavaş akan hikaye 6. Bölüm ile birlikte hikayeye yeni eklenen karakterlerle birlikte hareketlenme sinyalleri vermeye başladı. Yeni bölümle birlikte izleyicinin Baba dizisinde görmeye alıştığı, usta isim Macit Koper ile Ecem Karavus katıldı.

Baba dizisinde Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı İlhan Karaçam’ın babasını canlandıran Macit Koper, hikayede bir cinayete kurban olmuş ve diziden ayrılmıştı. Usta oyuncu kısa bir aradan sonra Azem Demirkıran’ın yeraltı alemindeki en büyük düşmanlarından biri olan Kadir karakteriyle ekranlara geri döndü.

Ecem Karavus ise en son başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın oynadığı Bay Yanlış dizisinde Yeşim karakterini canlandırmıştı. 2020 yılından bu yana ekranlardan uzak kalan isim Hakim dizisinde canlandırdığı cevval savcı Özlem karakteri ile izleyicisiyle buluştu.