Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz yeni projesini seçti!

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz yeni projesini seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV’nin başarılı dizisi Yasak Elma’da Kumru karakteriyle ekrana gelen yetenekli oyuncu Biran Damla Yılmaz yeni projesini seçti. Biran Damla Yılmaz çok iddialı bir dijital platformda çok iddialı bir diziyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Henüz 24 yaşındaki yetenekli oyuncu dizi dünyasına Kırgın Çiçekler ile adım atmıştı. Baraj dizisinde canlandırdığı Nehir karakteriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Başarılı oyuncu en son sezonunda Yasak Elma’nın oyuncu kadrosuna katılmıştı.

Başarılı oyuncu şimdi de çok iddialı bir projede yer almaya hazırlanıyor. Biran Damla Yılmaz’ın, Med Yapım’ın Disney Plus için çekeceği Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinin kadrosuna katıldığı öğrenildi. Büşra Cebe’nin çok satan romanından uyarlanacak ve aynı ismi taşıyan Siyaha Bulaşan Kadınlar isimli dizi bir süredir gündemdeydi.

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz yeni projesini seçti! 7

Altı kadın karakterin bulunduğu dizi için Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’ye teklif götürülmüştü. Ancak ünlü oyuncular teklifi kabul etmemişti. Bu üç güçlü isim teklifi reddedince şans Biran Damla Yılmaz’ın kapısını çaldı.

Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil isimli karakterlerin başlarından geçen olayları anlatan dizide her karakterin güçlü bir hikayesi var. Kitapta her siyahın bir iz bıraktığı, her izin bir hikaye anlattığı ve her hikayenin de bir kahramanının olduğu vurgusu yapılıyor. Hiçbir kahramanın normal olmadığı, süper güçler bir yana süper deliliklerin de bu kahramanlarda var olduğu fikri üzerinden ilerleyecek olan dizide, trajik olaylar olacak.

Dizi gerçek bir kadın hikayesi olacak. Cebe kitabı yazmasının amacını ise şu sözlerle açıklamıştı:
“Bu kitabı yazarken en büyük temennim yaşadığı acının altında ezilen ve kendini çaresiz hisseden tüm kadınlara ulaşıp; yalnız, çaresiz, günahkâr olmadığını ve en önemlisi yeryüzünün en güçlü kahramanlarının kendileri olduğunu fark ettirmekti.”