Ana sayfa Sosyal Medya Meryem Uzerli yıldızlarla aynı törende! Oyuncu şıklığıyla göz kamaştırdı!..

Meryem Uzerli yıldızlarla aynı törende! Oyuncu şıklığıyla göz kamaştırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Time dergisinin Dubai’deki Gelecek Müzesi’nde düzenlendiği ödül törenine katıldı.

Geceye aralarında Tyra Banks, Itziar Ituna, Deepika Padukone gibi isimlerin bulunduğu 200 kişi davetliydi. Törende  Züleyha Kuru imzalı bir elbise giyen Meryem Uzerli şıklığıyla göz kamaştırdı.

Begum Khan’ın mücevherlerini takan oyuncu bu özel geceden boy boy fotoğraflarını sosyal medya hesabından da paylaştı.

Meryem Uzerli yıldızlarla aynı törende! Oyuncu şıklığıyla göz kamaştırdı!.. 9

Oyuncu paylaşımında,bu anlamlı gecenin bir parçası olmaktan onur duyduğunu belirtti. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem’ karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli son olarak 2019 yapımı ‘Kovan’ filminde rol aldı.

Hayranlarının ekranlarda görmeyi özlediği oyuncu yaşamının büyük kısmını Almanya’da sürdürüyor.

Meryem Uzerli yıldızlarla aynı törende! Oyuncu şıklığıyla göz kamaştırdı!.. 10

Öte yandan Rusya’da Sophie Bogarne isimli ünlü menajerle çalışmaya başlayan Meryem Uzerli, bir kozmetik markasının yeni yüzü oldu. Güzel oyuncunun reklam anlaşmasından 3 milyon TL aldığı iddia edildi.

Meryem Uzerli yıldızlarla aynı törende! Oyuncu şıklığıyla göz kamaştırdı!.. 11

Lara ve  Lily Koi adında iki kızı olan ünlü oyuncu uzun süredir ekranlardan uzak olsada sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen ve kaldığı otelin şehir manzarasından fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan oyuncu adından söz ettirmişti.