Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ın hayatı, bu fotoğrafın anlattığı gibi!

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ın hayatı, bu fotoğrafın anlattığı gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Kumru karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz, başarılı performansı ile son dönemin öne çıkan genç yıldızlarından birisi oldu… Baraj isimli dizideki iyi performansının ardından Yasak Elma’da da güçlü bir çıkış yapan oyuncu, geniş bir hayran kitlesine sahip.

Yasak Elma dizisinin gidişatından çok memnun olduğunu belirten oyuncu, “Her bölümümüz bomba gibi” diyerek iddialı konuştu. Reytinglerin de çok iyi gelmesinin sevindirici olduğunu belirten Biran Damla Yılmaz, “Önümüzdeki bölümler daha da güzel. Her zaman entrika var” dedi. Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu hayatında her şeyin güzel gittiğini de söyledi.

Biran Damla Yılmaz, “Daha ne olsun. Çok güzel bir işim var. Çok güzel giden bir aşk hayatım var. Gayet güzel bir hayatım var” diye konuştu. Sosyal medya paylaşımlarında da ne kadar mutlu olduğunu her fırsatta sergileyen oyuncu, mutluluğunu göstermekten çekinmiyor.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın hayatı, bu fotoğrafın anlattığı gibi! 15

Sokak röportajlarında sakin ve kendinden emin tavrıyla dikkat çeken Biran Damla Yılmaz, kendisi hakkında da zaman zaman bilgiler sunuyor. Normalde sabahları zorlanarak kalktığını belirten oyuncu, ayrıca kahvaltı yapmak gibi bir alışkanlığa da sahip değil.

Biran Damla Yılmaz, sabahları kahve içerek güne başlıyor… İstanbul’u kaplayan soğuk hava ve kar yağışları ünlü oyuncunun da günlük aktivitelerini sınırladı. Oyuncu, “Kardan dolayı dışarıya çıkamıyordum” dedi. Oturduğu bölgeyi ‘mağara’ olarak tanımlayan oyuncu, ayrıca hayvan sevgisiyle de bilinen bir isim.

Sürekli olarak hayvan barınaklarına yardımlarda bulunan oyuncu, çok fazla can olduğunu ve onları korumak gerektiğini anlattı. Hem evinde hayvan besleyen hem sokaklara mama bırakarak onlara yardımcı olmaya çabalayan Biran Damla Yılmaz, ayrıca hayvan barınaklarına da yardımı aksatmıyor.