Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beni tımarhaneden alırsınız! Pelin Akil, üçüncü çocuğu düşünüyor ama bir korkusu var!

Beni tımarhaneden alırsınız! Pelin Akil, üçüncü çocuğu düşünüyor ama bir korkusu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar dizisinde yer alan isimlerden birisi de Pelin Akil… Ünlü oyuncu, eşi Anıl Altan ile birlikte ikiz kızlarını büyütmeye de devam ediyor… Hem kariyer yapan hem anneliğin fedakarlıklarını sergileyen Pelin Akil, hayatından çok memnun.

Alin ve Lina isimli bebekleri ile birlikte bir reklam filminde yer alan ünlü çift, kullandıkları da bir marka olduğu için bu projede yer almak istediklerini söyledi. Anıl Altan, kendilerine çok fazla reklam teklifi geldiğini ancak sadece inandıkları marka olunca bunu kabul ettiklerini anlattı.

Pelin Akil, üçüncü bebek konusunda da olumsuz bir düşünceye sahip değil. Ancak oyuncunun bir korkusu var. Pelin Akil, “Üçüncüyü düşünebilirim. Ama üçüncü de ikiz olursa, beni akıl hastanesinden, tımarhaneden alırsınız” diye konuştu. Üçüncü çocuk isteğinin olduğunu anlatan Pelin Akil, birkaç yıl sonra böyle bir adım atabileceklerini de ifade etti.

Pelin Akil, 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2007 yılında Arka Sıradakiler dizisindeki Zehra karakteri ile setlere adım atan oyuncu, ardından da Suskunlar dizisindeki Nisan karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Beni tımarhaneden alırsınız! Pelin Akil, üçüncü çocuğu düşünüyor ama bir korkusu var! 7

Bugüne kadar hem dizi hem de sinema sektöründe birbirinden farklı rollerde yer alan oyuncu, 2019 yılının Nisan ayında kızlarını dünyaya getirdi. Bir süre setlere ara veren Pelin Akil, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin altıncı sezonu ile yeniden setlere dönüş yaptı.

Ardından 2021-2022 sezonu başında Barbaroslar isimli TRT1 dizisine katılan oyuncu, İsabel isimli karakteri canlandırmayı sürdürüyor.

Anıl Altan ise uzun bir aradan sonra Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisiyle setlere dönüş yapmıştı. Oyuncunun bu dizideki rolü kısa sürmüştü.