Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisi sosyal medyada patlama yaptı!

Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisi sosyal medyada patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamı buluşmaya başlayan Kaderimin Oyunu dizisi, güçlü bir dram dizisi. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü yayınlandı.

Star TV’nin yüksek reyting beklediği diziyi heyecanla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi vardı. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Kaderimin Oyunu’nun ilk bölümü ile güzel bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz. Sosyal medya platformlarında çok yoğun bir ilgi gören dizi için twitter’da 80 binden fazla mesaj paylaşıldı.

Kaderimin Oyunu uzun süre en çok konuşulan konuların başında geldi. Diziyi yabancı hayranların da takip ettiği sosyal medyada yapılan farklı dillerdeki binlerce paylaşım ile anlaşılıyor.

Senaryonun çok iyi olduğunu, oyunculuk performanslarını da çok beğendiklerini belirten birçok izleyici yorumunu sosyal medya platformlarında görebilirsiniz.

Star TV'nin Kaderimin Oyunu dizisi sosyal medyada patlama yaptı! 9

Hercai dizisindeki muhteşem çıkışıyla popüler olan Akın Akınözü’nün yeni dizisi olması nedeniyle de Kaderimin Oyunu heyecanla bekleniyordu. Akın Akınözü hayranları da ekran başına geçti ve oyuncunun ağır bir dram hikayesindeki ilk performansını güzel buldu.

Kaderimin Oyunu dizisi izleyicilerin ilgisini çekti ve ilk bölüm de beğeniyle takip edildi. Şimdi ikinci bölüm heyecanı yaşanıyor. 10 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan ikinci bölümden ilk görüntüler de paylaşıldı: