Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın yapımcısından 3 kadın oyuncunun başrolünde olduğu müthiş bir dizi geliyor!

Yasak Elma’nın yapımcısından 3 kadın oyuncunun başrolünde olduğu müthiş bir dizi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5. sezonuyla birlikte ekranda fırtınalar estirmeye devam eden Yasak Elma dizisi, hem yapımcısı Med Yapım’ın hem de kanalı Fox TV’nin yüz akı işlerinden bir tanesi. Aynı yapım firması, yine Fox TV için çekilecek olan ve Yasak Elma gibi kadın ağırlıklı bir dizi olan Kapımdaki Düşman isimli bir dizinin hazırlıklarına başladı!

Sezon başından beri diziler konusunda büyük şanssızlıklar yaşadı Fox TV. Hepsi birbirinden iddialı isimlerle yeni dizileri ekrana getirmeye başladı. Fakat Mart ayını henüz yeni bitirdiğimiz ve sezon sonuna neredeyse 2,5 ay kalmasına karşın Fox TV, tam 8 dizisine yol verdi!

Final yaptırılan 8 diziden sonra elinde bir kaç dizisi kaldı kanalın. Yasak Elma dizisi ile birlikte Mahkum dizisi, kanalın büyük reyting getiren işleri. Aşk Mantık İntikam dizisi ise bir kaç bölüm sonra final yapmaya hazırlanıyor. Son Nefesime Kadar dizisi, kısa bir süre önce ekrana veda etti.  Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin reytingleri bir düşüyor, sonra biraz toparlanıyor. Henüz final kararı yok ancak yine de 2. sezonu görür mü pek belli değil!

Yasak Elma'nın yapımcısından 3 kadın oyuncunun başrolünde olduğu müthiş bir dizi geliyor! 8

Kanal, yaşadığı bu şansız dizi serüveninden sonra başka dizilerle ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Med Yapım tarafından hazırlanan Kapımdaki Düşman dizisi, 3 kadın başrol oyuncusu ile dikkatleri çekiyor.

Çarpıcı bir hikayesi olduğu konuşulan dizinin başrollerinde Perihan Savaş, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey gibi üç başarılı ve oyunculukları ile beğeni toplayan isim var. Dizinin tek erkek başrol oyuncusu ise İsmail Demirci…

Ekranlara en son Çukur dizisinde Sultan ve ardından Elkızı dizisinde Cavidan karakteri ile gelen usta oyuncu Perihan Savaş, dizinin öne çıkan isimlerinden. Kapımdaki Düşman dizisinde Perihan Savaş, Hatice Şendil’in canlandıracağı Ceyda karakterinin annesi Şahika olarak ekrana gelecek. İki torun sahibi, damadı Doruk’u hiç sevmeyen ancak aile birliği için ona katlanan bir kayınvalide.

Yasak Elma'nın yapımcısından 3 kadın oyuncunun başrolünde olduğu müthiş bir dizi geliyor! 9

Şahika ile Doruk arasındaki çekişmenin yanı sıra, Ceyda’nın ihaneti de hikayenin önemli bir parçası olacak. Ancak Sera Kutlubey’in canlandıracağı Damla karakteri 3 kadının karşı karşıya gelmesine neden olacak.

Ceyda’nın kapı komşusu ve arkadaşı olan Damla aslında kapısındaki düşman konumunda… Çünkü Doruk ile Damla gizli bir aşk yaşıyor…

Şahika, Ceyda ve Damla üçlüsü arasında yaşanacaklar üç kadın karakterinin öne çıkmasını sağlayacak. İsmail Demirci ise başrol erkek oyuncusu olarak 3 kadının ortasında kalan erkek konumuyla dikkatleri çekecek.

Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir ve Yasak Elma dizilerini yöneten, bu sezon Aşk Mantık İntikam’ın da yönetmenliğini yapan Murat Öztürk, yeni dizi için çalışmalara başladı. Başarılı yönetmenden iyi bir kurgu ve görsellik bekleniyor.