Ana sayfa Dizi Haberleri Sera Kutlubey, İnci Taneleri dizisine bomba gibi bir başlangıç yapacak!

Sera Kutlubey, İnci Taneleri dizisine bomba gibi bir başlangıç yapacak!

tarafından ker_def

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamları yeni bölümleriyle Kanal D’de ekrana gelmeye devam ediyor. Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği dizide büyük bir sır perdesi aralanıyor.

İlk bölümden beri üzerindeki gizemi koruyan Azem’in kızı Nehir on üçüncü bölüm itibariyle ortaya çıkıyor.

Nehir ile tanışmaya hazır mısınız? Başarı oyuncu Sera Kutlubey, ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin merakla beklenen karakteri ‘Nehir’e hayat verecek.

Sera Kutlubey, İnci Taneleri dizisine bomba gibi bir başlangıç yapacak! 7

Kutlubey’in, ‘Nehir’ olarak kamera karşısına geçtiği setten ilk kareleri yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde dengelerin nasıl değişeceği ise merak konusu oldu.

Azem’in yıllardır hayalini kurduğu çocukları ile yeniden kavuşması gerçekleşecek mi yoksa Nehir’in gelişi dönüşü olmayan yeni bir sayfa mı açacak ilerleyen bölümlerde belli olacak.

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisi derinlikli hikayesi, merak uyandıran sahneleri ve birbirinden etkileyici oyunculuk performanslarıyla her hafta gündem oluşturmaya devam ediyor.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!