Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin finalinden sonra Melis Sezen, çok konuşulacak bir diziye başlıyor!

Sadakatsiz dizisinin finalinden sonra Melis Sezen, çok konuşulacak bir diziye başlıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi, hiç şüphesiz genç oyuncu Melis Sezen’in kariyer hayatında büyük bir dönüm noktası oldu! Daha önce başka dizilerde rol almış olsa da Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile kamera karşısına geçtiği Sadakatsiz ile yıldızı parladı oyuncunun.

Derin karakteri ile izleyicinin hafızasına derin bir şekilde kazındı adeta oyuncu! Oynadığı karakteri uzun süre izleyici unutmayacak bu kesin. Ancak henüz kariyerinin başında sayılan genç oyuncu Melis Sezen, çoktan kariyer planının ileriki aşamaları için harekete geçti bile!

Zira artık ekrandaki varlığının sonuna gelmeye başladı Sadakatsiz dizisi. Sezon sonunda final yapacak olan dizinin ardından Melis Sezen için bir başka macera başlıyor. Üstelik çok iddialı bir dizide yine çok iddialı bir isim ile kamera karşısına geçecek!

2021 yılının parlayan yıldızlarından birisi olarak nitelendirilen Melis Sezen, Fox TV’de yayınlanan ve macerası kısa süren ‘Maske Kimsin Sen?’ isimli ilginç ve gösterişi bol yarışmada da dikkatleri çeken bir isimdi. Melis Sezen, bu kez Türkiye pazarına hızlı giriş yapan Disney Plus ile anlaştı.

14 Haziran’da yayın hayatına başlayacağı öğrenilen Disney Plus’ın iddialı yapımlarından birisi olacağı konuşulan Nomen isimli bir dizide oynayacak Melis Sezen. Üstelik başrolü de ünlü oyuncu Halit Ergenç ile paylaşacak.

Sadakatsiz dizisinin finalinden sonra Melis Sezen, çok konuşulacak bir diziye başlıyor! 23

Melis Sezen’in Ergenç ile partnerliği merak konusu. Ayrıca oyuncunun kariyerindeki hızlı çıkışının ardından, Türkiye’nin en başarılı oyuncularından birisi olan Halit Ergenç ile aynı yapımda rol alacak olması da bir başka şansı olacak…

1997 doğumlu olan genç oyuncu, kariyerinde hızlı adımlarla ilerlemekte. Melis Sezen’in Sadakatsiz dizisiyle birlikte büyük bir kitle tarafından tanınmasının ardından bu kez Disney Plus’ta yayınlanacak bir dizide rol alması, kariyerinde de bir başka sıçramayı sağlayacak. Zira platformun yayını sayesinde uluslararası camiada da adını daha etkin bir şekilde duyuracak…

Sadakatsiz dizisinin finalinden sonra Melis Sezen, çok konuşulacak bir diziye başlıyor! 24

ABD’li yayıncı firma Disney Plus’ın, anlaştığı isimlere yüksek ücretler verdiği de sektörde konuşulmakta. Birbiri ardına pek çok Türk oyuncu ile anlaşmalar yapan platformun dizileri şimdiden merak konusu oldu. İlk olarak Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları Kaçış dizisi çekildi. Şu sıralar Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri yapılıyor. Can Yaman’ın oynayacağı El Turko dizisinden sonra bu kez de Halit Ergenç ve Melis Sezen’in başrolünde oynayacakları Nomen dizisi ortaya çıktı. Dizinin yapımcılığını Med Yapım üstleniyor…