Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın ‘Yıldız’ı Eda Ece, rol arkadaşı Şevval Sam için, ‘O benim ruh eşim’ dedi!

Yasak Elma’nın ‘Yıldız’ı Eda Ece, rol arkadaşı Şevval Sam için, ‘O benim ruh eşim’ dedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 5. sezon çekimleri çok yakında başlayacak. Uzun süredir tatilde olan dizinin ‘Yıldız’ı  Eda Ece, tatilini bitirip işinin başına döneceğini instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ede Ece, ‘Tatilin sonu’ yazdığı aşağıdaki fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.  Aynı zamanda moda ve sosyete instagram hesabının sahibi Pelin Kaya’nın yotube’da gerçekleştirdiği söyleşi programına konuk olan Eda Ece, diziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yasak Elma’nın ‘Yıldız’ı Eda Ece, rol arkadaşı Şevval Sam için, ‘O benim ruh eşim’ dedi! 9

Eda Ece, “Oyuncular olarak biz ‘Yasak Elma’ dördüncü sezonda biter diye düşünüyorduk ancak kanal ve yapımcı devam kararı aldı” dedi. Programda, dizideki rol arkadaşı Şevval Sam ile ilişkisi hakkında da açıklamalar yapan Eda Ece, “Şevval Sam ile özel bir arkadaşlığımız var, enerjimiz tuttu. Şevval, yıldız haritasına baktırmış, orada, bu hayatta bulman gereken 9 ruh eşinden biri ‘Eda’ demişler. Biz birbirimizin ruh eşiyiz” açıklamasını yaptı.

Yasak Elma’nın ‘Yıldız’ı Eda Ece, rol arkadaşı Şevval Sam için, ‘O benim ruh eşim’ dedi! 10

Şevval Sam ile kimi zaman abla kardeş kimi zaman dost kimi zaman da iş arkadaşı olduklarını söyleyen Eda Ece, “O’nun ruhunu, fikirlerini, yaşantısını çok seviyorum, bugüne kadar hiç kavga etmedik” açıklamasını yaptı.

Yasak Elma’nın ‘Yıldız’ı Eda Ece, rol arkadaşı Şevval Sam için, ‘O benim ruh eşim’ dedi! 11

4. sezonun sonunda ‘Yasak Elma’ dizisinin kadın oyuncuları hep birlikte tatil yapmış ve bu tatilden görüntüler  basında haber olarak yer almıştı. Eda Ece bu konuyla ilgili olarak da; “Bizim ekibimizde her yaş grubundan kadın var, hepsi olgun, aşmış insanlar, aynı ekiple, dizi bitse dahi bir 5 yıl sonra da tatile çıkabiliriz. ‘ dedi. Çok yoğun çalıştığını belirten güzel oyuncu, bu tempoda özel hayatına zaman ayıramadığını da sözlerine ekledi.