Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Allen 2023 yılında 3 farklı dizi proje ile gövde gösterisi yapacak!

Yasemin Allen 2023 yılında 3 farklı dizi proje ile gövde gösterisi yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Yasemin Allen, yeni yılda hayranlarına birbirinden farklı rollerde yer aldığı projelerle farklı bir süreç yaşatacak. The Turkish Detective isimli dizide Ayşe karakteri ile polis olarak dikkatleri çeken oyuncu, 8 bölümlük dizinin çekimlerini tamamladı. Paramount Plus için hazırlanan dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstlendi.

Ayrıca Son Gün isimli TRT’nin dijital kanalı için hazırlanan dizi projesinde de başrolde yer alan oyuncu, yine hayranlarını şaşırtacak bir rolle 2023 yılında sürpriz yapacak. Yasemin Allen, en büyük sürprizi ise Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Dokuz Oğuz dizisi ile gerçekleştirecek. Fragmanları yayınlanmaya başlanan ve çekimleri yoğun bir şekilde devam eden Dokuz Oğuz dizisinde 9 askerin kahramanlık öyküsünü izleyeceksiniz.

Yasemin Allen 2023 yılında 3 farklı dizi proje ile gövde gösterisi yapacak! 8

Aksiyon yapımlarında sıklıkla görmeye başladığımız oyuncu, iyi silah kullanma ve dövüş tekniklerini bilmek gibi bir avantaja da sahip oldu. Dokuz Oğuz isimli dizi projesi de bir asker hikayesi olarak yakında Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Yasemin Allen’in yeni televizyon dizisindeki partnerleri arasında Kubilay Aka ile Deniz Işın da bulunuyor. Dokuz Oğuz isimli dizide bir özel tim askeri olarak izleyeceğimiz Yasemin Allen, yine adrenalini yüksek sahnelerle hayranlarına çok farklı duygular yaşatacak.

Oyuncu, katıldığı etkinlikte yaptığı açıklamada 2023 yılında 3 farklı projeyle yer alacağını ifade etti. Allen, şunları söyledi:

“2023 benim için güzel başlıyor. 3 tane projeyle seyirci karşısına çıkacağım. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Bundan sonrası seyircilerin takdiri tabii ki. Kubilay ile oynadığımız Dokuz Oğuz ilk çıkacak herhalde. Son Gün var, TRT Dijital’de çıkacak. O da çok güzel bir proje. Ve tabii ki The Turkish Detective var. Onunla alakalı büyük sırlar, ben de hiçbir şey bilmiyorum. Nisan gibi çıkacak gibi tahmin ediyoruz.”

Yasemin Allen 2023 yılında 3 farklı dizi proje ile gövde gösterisi yapacak! 9

Son dönemde üst üste projelerde yer almasının özel bir nedeninin olmadığını, bu şekilde denk geldiğini anlatan Yasemin Allen, kariyeri için büyük özen gösterdiğinden bahsetti.

Oyuncu, “Kendine has bir vizyonunun olması gerektiğini düşünüyorum. Özünde bu bir sanat. Seçici davranmaya çalışıyorum. Hepsi bambaşka karakterler. Seyircileri ile buluşmaları için çok heyecanlıyım” diye konuştu.