Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yasemin Kutsi, Mart ayında Yay Burcuna şu tavsiyelerde bulundu…

Yasemin Kutsi, Mart ayında Yay Burcuna şu tavsiyelerde bulundu…

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yasemin Kutsi’nin youtube kanalındaki burç yorumları özellikle astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, Mart ayını yorumladı, bakalım Mart ayı için Yaylara ne gibi uyarı ve tavsiyelerde bulundu;

Sevgili Yaylar; Mart ayında ‘olacak mı-olmayacak mı?’ gibi içinizde kaygı taşıyacağınız bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. İş yerinizde bir takım idari sorunlar yaşayabilir, çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Size tavsiyem; İşlerinize iyi odaklanın, kaygılarınızı ortadan kaldırın ve anlaşmalar yaparken vicdanınızın sesini dinlemeyi ihmal etmeyin.

Mart ayında Merkür’ün Balık burcunda ki retrosu size iyi gelmeyecek, ikilemde kalacaksınız. Bu dönemde, olduğunuz gibi kalıp, metanetli olmaya özen gösterin. Bu ay, aile içinde eş veya kardeşlerinizle rekabet tarzında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntılı günlerinizde bir takım yeni arkadaşlar edinebilir, onlarla güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Dost göreceğiniz kişiler çoğalacak. Ayın ilk yarısında sizinle veya bir akrabanızla alakalı ufak bir sağlık sorunu yaşanabilir dikkatli olun.

Ayın ilk 3 gününde pratik zekanız ön planda ve sezgileriniz güçlü. 7 Mart’ta aile içinde veya iş yerinizde yolunda gitmeyen bir şey yaşanabilir. 13-15 Mart’ta olaylar istediğiniz gibi gelişecek. 17-25 Mart arası kamuya açık bir işiniz varsa Mars’ın size büyük desteği var şanslısınız. 20-21 Mart’ta bütün enerjinizi işinizle ilgili bir durum için kullanacaksınız ve çok iyi gelişmeler olacak. 20-25 Mart arası ise  endişelerinizden arının,rahat olun bu tarihten sonra gerçekten hedefinize ulaşacak çıktığınız yolda son derece başarılı olacaksınız.