Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yasemin Kutsi; “Sevgili Kova Burcu, Mart ayında ufak kazalara dikkat edin!” mesajı verdi

Yasemin Kutsi; “Sevgili Kova Burcu, Mart ayında ufak kazalara dikkat edin!” mesajı verdi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yasemin Kutsi’nin youtube kanalındaki burç yorumları özellikle astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, Mart ayını yorumladı, bakalım Mart ayı için Kovalara ne gibi uyarı ve tavsiyelerde bulundu;

Sevgili Kovalar; Bu ay size sevindirici büyük haberlerim yok. Boğa burcuna geçiş yapan  Uranüs burcunuzda kare açısı yapacak yani,  biraz durağan kalmanız, beklentilerinizi küçültmeniz gereken bir ay. Uranüs istediklerinize sürpriz engeller çıkartacak. İşinizle ilgili bir takım olumsuzluklar söz konusu olabilir. Size sakin olmanızı öneririm.  ilerleyen aylar daha güzel olacak. Bu ay , düşme, çarpma ve yangınlara da dikkat etmeniz gereken bir ay.

Merkür retrosuyla birlikte geçmişten gelen bazı olaylar hayatınızın gündemini oluşturacak, eski sevgili, eş veya arkadaşla yaşanacaklar size huzursuzluk verebilir. Bir hayır işi yapmak isteyen Kovalara ise bunu yapmalarını öneririm.

Öte yandan bu ay sizin burcunuzda olan Venüs duygusal hayatınıza renk katacak. yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Venüs sosyal ortamlarda sizi parlatacak, güzelliğiniz ön planda olacak.

1-4 Mart arası güzel haberler alacaksınız, mutlusunuz. 6 Mart’ta maddi konularla ilgili çok dikkatli olun. 7 Mart’ta eski bir tartışma yeniden gündeme gelebilir,  14 Mart’a kadar tartışmalara girmemenizi tavsiye ederim. 15-16 Mart’ta talih oyunlarından yana şanslısınız, maddi açıdan güçlü bir destek var.  20 Mart’tan sonra ise karşınıza duygusal fırsatlar çıkacak.