Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yasemin Kutsi uyardı;”Terazi Burcu Mart ayında tuzak tekliflere karşı dikkatli olsun!”

Yasemin Kutsi uyardı;”Terazi Burcu Mart ayında tuzak tekliflere karşı dikkatli olsun!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yasemin Kutsi’nin youtube kanalındaki burç yorumları özellikle astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, Mart ayını yorumladı, bakalım Mart ayı için Terazilere ne gibi uyarı ve tavsiyelerde bulundu;

Sevgili Teraziler; 7 Mart’ta Uranüs’ün Koç burcundan Boğa burcuna geçişi şansınızı artırıp durağanlığınızı hareketlendirecek. Ancak bir konuda dikkatli olmanız gerek, bu ay  tuzak tekliflere çok dikkat edin diyorum. Herkes kendi hikayesine göre; bozulan işler, evlilik ve nişan gibi bir takım tuzaklarla karşı karşıya kalacak bu konuda temkinli hareket ederseniz işleriniz yoluna girecek. Bu süreçte attığınız imzalara da dilkkat etmenizi öneririm.

Siz, hiç bir şey yolunda gitmiyor gibi algılasanızda bu ay pozitif konular olumsuzluklardan çok fazla. Olaylar düzelme yoluna girdi, güzel sürprizlere hazırlıklı olun. Size bu ay önerim; Uğradığınız haksızlıklara karşı isyankar olun, hakkınızı talep edin, haklar verilmez alınır bunu unutmayın gökyüzü sizden böyle hareket etmenizi istiyor.

Duygusal anlamda ise her zamanki gibi güzelliğinize ve süsünüze çok düşkünsünüz, bu ay sizin için bu anlamda çok güzel bir ay olacak önünüze güzel fırsatlar gelecek. Kader size akraba ve arkadaşlarınızdan çok büyük destekler veriyor. Bekar Teraziler için önemli bir buluşma söz konusu. İnternet veya sosyal medya yoluyla birileri ile arkadaş olabilirsiniz. Uzun zamandır buluşmayı düşündüğünüz birisi ile de bu ay bir araya gelebilirsiniz.

Ayın son 10 gününde dargın olduğunuz birisiyle barışabilirsiniz. 1-3 Mart arası, bekar Teraziler evlilik kararı alabilir. 5 Mart’ta maddi bazı konularda gecikmeler söz konusu. 7 Mart’ta kaygılandığınız konular sonlanacak. 14 Mart’tan sonra gökyüzü rahatlıyor, sevineceğiniz sürprizler var. 21 Mart’ta seçimlerinizde ikileme düşebilirsiniz ancak panik yapmayın.