Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi dizisinde Eyüp’ten şok hamle! Gülperi ölüm, kalım savaşında!

Gülperi dizisinde Eyüp’ten şok hamle! Gülperi ölüm, kalım savaşında!

tarafından zk zk
Show TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Gülperi dizisinin 22. bölüm tanıtımı yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizide sonunda Kadir ve Gülperi evleniyor. Romantik anların yaşanacağı nikah sonrasında Gülperi’yi büyük bir tehlike bekliyor.

Hasan, Seyit’in ölümünden sonra büyük bir şok yaşarken, Gökhan ise Hasan’ı gerçeği bilip söylememekle suçluyor.

Yıllarca baba hasretiyle yanarken neden Seyit’in babası olduğunu kendisinden sakladığını soruyor Hasan’a. Cenazede zor anlar yaşanırken, Hasan da gerçekle yüzleşmek durumunda kalıyor.

Gülperi dizisinde Eyüp'ten şok hamle! Gülperi ölüm, kalım savaşında! 7

Bu arada Eyüp, Gülperi’nin evine geliyor ve dehşet saçıyor. Gülperi’nin Kadir’le olmasını kabul edemeyen Eyüp, Can ve Bedriye’nin gözleri önünde Gülperi’ye silah doğrultuyor.

Tanıtımda silahın patladığı ve Can’ın o sırada koştuğu görülüyor. Gülperi veya Can’a bir şey oldu mu, bunu yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

İşte sürprizlerle dolu 32. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Gülperi ve Kadir, Can’ın da arabanın içinde olduğunu anladıklarında dehşete düşerler. Kadir bu sefer işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Gülperi ise artık çocuklarını yeniden etrafında toplamak için çabalamaya başlar.

Hasan annesi ve kardeşi için çok endişelenir ve o da bir yandan Eyüp’ün bu işle bir bağlantısı var mı diye araştırmaya başlar. Ancak yardımını istediği Seyit’in içinde bulunduğu tehlikeyi acı bir biçimde anlaması çok sürmeyecektir.

Şeyma Kadir ve Gülperi’nin hayatlarını birleştirme planlarından artık emindir. Bunu engellemek ve onlara rahat vermemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Ancak bu sefer yaptığı planın bedeli ağır olacaktır.