Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Yay Burcu ikili ilişkisinde yalandan kaynaklı sorun mu yaşayacak?” İşte Şenay Devi’nin haftalık burç yorumu!

“Yay Burcu ikili ilişkisinde yalandan kaynaklı sorun mu yaşayacak?” İşte Şenay Devi’nin haftalık burç yorumu!

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi, 18-24 Mart haftası burç yorumunda Yay burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yaylar, iş hayatınızda ek gelirler ile kazanımlarınızı arttırmak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz, gelen iş teklifleri veya başvurularınız olumlu sonuçlanabilir. Her hangi bir nedenden dolayı ilk seferinde başarılı olamadığınız bir konuda gökyüzü karanlıklarınızı aydınlatmak adına bu hafta iş başında olacak. Gezegen kombinasyonları harcamalarınızı arttırabilir savurgan olmamaya dikkat edin! Bu hafta yakınlarınızdan kaynaklanan beklenmedik masraflarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Hafta boyunca riskli işlerden uzak durmalı, yeni yapılanmalar içerisinde yer alırken var olanı da muhafaza etmeye çalışmalısınız.

Özel yaşamınızda ise küçük sorunlardan kaçmak için yalan söylemenizden kaynaklı güven sarsıcı durumlar yaşayabilirsiniz size tavsiyem, her ne olursa olsun ilişkinizde böyle bir duruma yol açmamalısınız, doğru her zaman kazanmanızı sağlayacak en büyük güç bunu umutmayın! Bekar Yaylar siz de arkadaşlarınız aracılığıyla tanıyacağınız birisi ile kuşkularınızdan uzaklaşıp yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.