Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir Yabancı Damat dizisi geliyor! İçimizden Biri dizisi sete çıkmak için gün sayıyor!

Yeni bir Yabancı Damat dizisi geliyor! İçimizden Biri dizisi sete çıkmak için gün sayıyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Tam 17 yıl önce Yabancı Damat dizisinde bir Türk kızıyla Yunan erkeğinin aşkı anlatılmıştı. İki tarafın ailesi farklı milletlerden oldukları için başta bu ilişkiye karşı çıkmış ancak zamanla her iki taraf da birbirini çok sevmişti. Yabancı Damat dizisi gösterildiği yıllarda, en sevilen dizilerden biri olmuştu.

Bu kez sırada bir Türk kızıyla İrlandalı erkeğin aşkı var. İçimizden biri dizisi yine iki farklı milletten gencin aşkını ve ailelerine kabul ettirme mücadelesini anlatacak. Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın başrollerini paylaştığı dizi, 8 Ağustos’ta sete çıkacak.

Yeni bir Yabancı Damat dizisi geliyor! İçimizden Biri dizisi sete çıkmak için gün sayıyor! 31

İçimizden Biri dizisinin yönetmeni, son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisini yöneten Ersoy Güler. Yine Süreç Film tarafından çekilecek dizide Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın yanı sıra Derya Alabora, Renan Bilek, Deniz Cengiz, Burak Satıbol, Ceren Karakoç Yalazoğlu, Korhan Herduran gibi oyuncular rol alıyor.

Dizide Özge Yağız, Havva Aladağ karakterini canlandıracak. Kızıl saçlarıyla İrlandalılara benzeyen Bora Akkaş da Adam Wilson olarak karşımıza çıkacak. Adam Wilson’un annesini ise yine kızıl saçlarıyla izleyicilerin gönlüne taht kuran usta oyuncu Derya Alabora canlandıracak.

Yeni bir Yabancı Damat dizisi geliyor! İçimizden Biri dizisi sete çıkmak için gün sayıyor! 32

Çekimleri Marmaris’te gerçekleştirilecek olan İçimizden biri dizisinde, İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva’nın aşkı anlatılacak.

17 yıl önce bir Türk kızıyla Yunan erkeğin aşkı ülkemizde çok tutulmuştu. Bakalım İrlandalı erkek ve Türk kız aşkı da beklenen ilgiyi görecek mi?

Show TV’de ekrana gelecek dizinin eylül ayında başlaması planlanıyor.