Ana sayfa Güncel Haberler Özge Borak’ın yeni projesi belli oldu!

Özge Borak’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekran dünyasının deneyimli oyuncusu Özge Borak, son olarak Star TV dizisi Menajerimi Ara’da rol almıştı. Dizide Feris’i canlandıran Canan Ergüder’in hastalığı sebebiyle ayrılmasının ardından kadroya dahil olan Borak, Ceyda karakterini canlandırıyordu. Dizinin sona ermesiyle tatile giren Borak’ın yeni projesi belli oldu.

Kara Gün dizisiyle televizyon dünyasına adım atan, Ihlamurlar Altında dizisiyle kariyerinde önemli bir adım atan Özge Borak, bugüne kadar birçok başarılı projede yer aldı. Borak 2016-2017 yılında yayınlanan İstanbullu Gelin’den sonra dizilere bir süre ara vermiş, Menajerimi Ara ile ekrana geri dönmüştü.

Özge Borak'ın yeni projesi belli oldu! 8

Menajerimi Ara dizisi kısa süre önce sona erdi. Ancak Özge Borak hız kesmeden yeni projesi için çalışmalara başladı bile. Borak’ın yeni projesi bir film olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kendi sitesinde yazdığı habere göre Özge Borak, Mehmet Demir Yılmaz’ın hem senaryosunu yazdığı, hem de yönetmen koltuğunda oturacağı Kum Zambağıfilmiyle el sıkıştı. Filmde Borak, ödüllü oyuncu Mert Turak’la kamera karşısına geçecek.

Özge Borak'ın yeni projesi belli oldu! 9

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde Petrus karakteriyle izlediğimiz yetenekli oyuncu Mert Turak, filmde Özge Borak’ın rol arkadaşı olacak. Filmin çekimlerinin eylül ayında Adana’da başlaması bekleniyor.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Mert Turak, birçok tiyatro oyununda da güçlü performanslar ortaya koyan usta bir oyuncu.