Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizi Dünya Hali setinden sıcacık bir fotoğraf!

Yeni dizi Dünya Hali setinden sıcacık bir fotoğraf!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncular Pelin Abay ve Caner Şahin’in ilk kez başrollerde yer alacağı Dünya Hali dizisinin çekimleri devam ediyor. Dizinin setinden sosyal medyaya düşen bir kare diziyle ilgili merakları artırdı.

Pelin Abay ve Caner Şahin’in son derece sıcak pozu, dizinin ne kadar keyifli olacağıyla ilgili de ilk ipuçlarını veriyor. Genç oyuncuların yeteneklerini konuşturacağı dizi merakla bekleniyor.

Pelin Abay, 2018 yılında yayınlanan Gülizar isimli dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştı. Vatanım Sensin ve Atiye dizilerinde de rol alan Abay en büyük çıkışını Zümrüdüanka dizisinde yapmıştı.

Yeni dizi Dünya Hali setinden sıcacık bir fotoğraf! 7

Caner Şahin ise Babam ve Ailesi isimli dizide Kadir karakterini canlandırarak dizi oyunculuğuna adım atmıştı. Nefes Nefese isimli dizideki Salih karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Şahin, Kuzgun dizisinde de Kartal olarak adını daha geniş kitlelere duyurmuştu. Genç oyuncu son olarak Seni Çok Bekledim dizisinde rol almıştı.

TRT 1’de yayınlanacak Dünya Hali dizisinde Pelin Abay ve Caner Şahin’in yanı sıra Tolga Tekin, Ozan Çelik, Ayfer Tokatlı, Hakan Emre Ünal, Mert Denizmen, Mekin Sezen ve Durul Bazan gibi isimler rol alacak.

Kısa süre önce çekimlerine başlanan Dünya Hali dizisinin yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan oturuyor.