Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinde Vahide Perçin’in oynayacağı Güzide, bakın nasıl bir karakter?

Aldatmak dizisinde Vahide Perçin’in oynayacağı Güzide, bakın nasıl bir karakter?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Atv’nin hazırlıkları uzun zaman önce başlayan ve heyecanla beklenen hukuk temalı dizisi Aldatmak, yakında ekranda olacak. Çekimleri kısa bir süre önce başlayan dizinin başrolleri, usta isimlerden oluşurken, en büyük merak da Vahide Perçin’in kimi oynayacağı oldu.

Perçin, en son yine atv’nin televizyon tarihimize adını yazdıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakteri ile izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bırakmıştı. Adana’da yapılan yoğun çekimlerde yorulan ve diziden ayrılmak isteyen oyuncunun gidişi herkesi üzmüştü.

Bir süredir dinlenen Vahide Perçin, bu kez çekimleri İstanbul’da yapılacak olan iddialı bir proje ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. İlk olarak ismi Hakime Hanım olarak lanse edilse de daha sonra Aldatmak isminde karar kılındı. Afişi de yayınlanan dizinin setinden gelen fotoğrafla birlikte, Güzide isimli bir hakime hayat verecek olan Vahide Perçin’in yeni imajı da ortaya çıktı.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Aldatmak, dizisini muhtemelen sezonda çokça konuşacağız. Oyuncu kadrosunda yer alan isimler, dizinin iddiasını da ortaya koymakta. Vahide Perçin ile birlikte dizide Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu gibi iki usta ismin daha yer alıyor olması, Aldatmak dizisine büyük dikkat çekiyor.

Aldatmak dizisinde Vahide Perçin'in oynayacağı Güzide, bakın nasıl bir karakter? 9

Ayrıca Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok gibi isimlerin de rol aldığı dizinin yönetmenliğini başarılı isim Murat Saraçoğlu üstlenirken, usta kalem Yıldız Tunç da senaryosunu yazıyor.

Çarpıcı bir hikayesi olduğu belirtilen dizide, hayatı darmadağın olan bir hakimin yaşadıkları konu ediliyor. Vahide Perçin’in hayat vereceği Güzide Yenersoy isimli hakim, dizinin ana karakteri olarak konumlanmakta.

Vahide Perçin’in Aldatmak’ta canlandırdığı Güzide ile ilgili olarak verilen bilgilerde, iki çocuklu, tavizsiz, biraz katı ancak ailesi için büyük fedakarlıklar yapan bir kadın olduğu ifade ediliyor.

Aldatmak dizisinde Vahide Perçin'in oynayacağı Güzide, bakın nasıl bir karakter? 10

Karakterin açılımı, şu sözlerle resmi sitede yer almakta: Ailesine düşkün ancak yer yer mesafeli ve katı, bastığı yeri titreten, kuralcı, doğrularından asla sapmayan bir aile mahkemesi hakimidir. Adliyedeki otoritesini evde de sürdürmektedir. Otuz yıldır Tarık’la evli olan, ailesine karşı hemen hiçbir konuda taviz vermeyen, doğru yolu kendisinin bildiğine inanan Güzide’nin Oylum ve Ozan adında iki çocuğu vardır. Ailesi için yıllardır seve seve büyük fedakarlıklarda bulunduğu için ailesinin de hakimi olmayı kendisine hak görmektedir. Tüm bu katılığının arkasında ailesine ve çocuklarına karşı çok büyük bir sevgi beslemektedir. Ancak ailesi ve hayatıyla ilgili doğru bildiğini zannettiği tüm gerçekler, bir tesadüf sonucu ansızın yerle bir olacaktır.

Aldatmak dizisinde Vahide Perçin'in oynayacağı Güzide, bakın nasıl bir karakter? 11

Çok çarpıcı bir hikayesi olduğu belirtilen Aldatmak dizisinde Vahide Perçin’in oynadığı Güzide’nin yaşadığı bir tesadüf sonucu mutlu ailesinin bir yalan olduğu ortaya çıkacak!

Aldatmak dizisinin konusu kısaca şöyle: Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide’nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar.