Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi Mahkum geliyor! Dizi izleyicileri çok sevilen bir oyuncuya kavuşturacak!

Yeni dizi Mahkum geliyor! Dizi izleyicileri çok sevilen bir oyuncuya kavuşturacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yepyeni bir uyarlama diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Güney Kore yapımı Defendant dizisi, Mahkum adıyla ekrana gelecek.

MF Yapım imzalı dizinin senaryosu, daha önce Bir Başkadır, Şeref Bey gibi dizilerin yazarlığını üstlenen Uğraş Güneş tarafından kaleme alınıyor. Yönetmeni henüz açıklanmayan dizinin başrolünde ise en son Mucize Doktor’da izlediğimiz Onur Tuna yer alacak.

Yeni dizi Mahkum geliyor! Dizi izleyicileri çok sevilen bir oyuncuya kavuşturacak! 8

2017 yılında çekilen Defendant, bir suç gerilim dizisi. Bir Kore yapımı olan dizinin hikayesi ise şöyle:

Park Jung Woo Seul Merkez Bölge Savcı Ofisinde çalışan cesur bir savcıdır. Büyük bir davanın üzerindeyken bir gün uyandığında kendini hapishanede kapalı bulur. Geçici hafıza kaybı yaşamaktadır ve neden orada olduğunu hatırlayamaz. Sonradan öğrendiğine göreyse bu hafızasını ilk kaybedişi de değildir. Daha da önemlisi eşi ve kızını öldürmekle suçlanmaktadır. Cinayetle yargılanan savcı idam cezasıyla karşı karşıya kalmıştır. Şimdi masumiyetini kanıtlamak için mücadele etmek zorundadır.

Yeni dizi Mahkum geliyor! Dizi izleyicileri çok sevilen bir oyuncuya kavuşturacak! 9

Yayınlandığı zaman çok yüksek reytingler elde eden dizi, rakiplerini sollayarak büyük ilgi toplamıştı. Hatta dizi bu yüzden 16 bölüm olarak planlanmasına rağmen 18 bölüme çıkarılmıştı. Dizi Güney Kore’nin yanı sıra Malezya, Singapur, Brunei, Endonezya ve Kamboçya’da da yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

Türkçe’ye Mahkum adıyla uyarlanacak olan dizi, Onur Tuna hayranlarını çok mutlu edecek.