Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’deki sınavını başarıyla geçen Ada Masalı yurt dışına açılıyor!

Türkiye’deki sınavını başarıyla geçen Ada Masalı yurt dışına açılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen hafta ilk bölümü yayınlanan ve daha ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan Ada Masalı dizisi dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Dizi, Türkiye’de elde ettiği başarının ardından yurt dışına pazarlanacak.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Star TV dizisi Ada Masalı, reytinglerin yanı sıra sosyal medyada da büyük başarı kazandı. Aynı gece Kanal D’de yayınlanan rakibi Aşkın Tarifi’ni geride bırakmayı başaran dizi, şimdi başarısının meyvesini yurt dışında toplamaya hazırlanıyor.

Buna göre Ay Yapım tarafından çekilen Ada Masalı dizisi, By My Sunshine ismiyle yurt dışına sunulacak.

Hayata bambaşka yerlerden bakan Haziran ve Poyraz’ın sımsıcak aşk hikayesini büyülü ada atmosferinde seyirciye sunan Ada Masalı’nın yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor. Senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak tarafından kaleme alıyor.

Türkiye'deki sınavını başarıyla geçen Ada Masalı yurt dışına açılıyor! 7

Sosyal medyada kısa sürede fenomene dönüşen Ada Masalı dizisinin ilk bölümü YouTube’da yaklaşık 4 milyon kişi tarafından izlenerek rekor kırdı. Dizi için açılan kanalın abone sayısı da 160 binin üzerine çıktı. Dizinin 1. bölümünün tamamının yayınlandığı video aynı zamanda youtube trendler listesine de girdi ve 11.sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Ada Masalı’nın bu akşam yayınlanacak 2. bölümünde şunlar yaşanacak:

Haziran, Nehir’in kuşkularını ortadan kaldırmak için Poyraz’ı öpmek zorunda kalmıştır. Anın büyüsünden kurtulduğunda bir an ne yaptığının farkına varır ve kaçar gibi uzaklaşır oradan. Elbette Poyraz neler olduğunu soracaktır, Haziran bir açıklama bulmaya çalışır. Diğer yandan Biricik’in bir arkadaşının nişan partisi için değişik bir mekan aradığı ortaya çıkar.

Haziran henüz açılmadıysa da otelin bahçesinde yapılabileceğini düşünür ve hemen harekete geçer. Organizasyonun her adımında Poyraz’la anlaşmazlığa düşerler. Haziran şehirli telaşıyla işe koyulurken Adalıların hayat akış hızındaki yavaşlıkla mücadele etmek zorunda kalır.