Ana sayfa Sosyal Medya Finale doğru giden Maraşlı, sosyal medyada rakiplerini yok saydı! Aşkın Tarifi’nin hali ise iç karartıcı!

Finale doğru giden Maraşlı, sosyal medyada rakiplerini yok saydı! Aşkın Tarifi’nin hali ise iç karartıcı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem reytinglerde hem de sosyal medyada çok iyi gitmesine rağmen yapım şirketi ve kanalın ısrarla final kararı verdiği Maraşlı dizisi dün akşam da sıralamaya damgasını vurdu. Maraşlı, tüm rakiplerini açık ara geride bırakarak sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında birinciliği elde etti.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 21 Haziran Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Maraşlı oldu.

Maraşlı final kararına rağmen inatla yükselişini sürdürüyor. İzleyicilerinin son günlerinde yalnız bırakmadığı dizi, dün akşam evlilik teklifi ve Celal’in çocukluğuna döndüğü sahnelerle sosyal medyada yine birinciliği kaptı. Maraşlı, sosyal medyada hakkında yapılan 119.629 paylaşımla gecenin birincisi oldu.

Finale doğru giden Maraşlı, sosyal medyada rakiplerini yok saydı! Aşkın Tarifi'nin hali ise iç karartıcı! 7

Reytinglerde çok iyi sonuç alan Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi ise sosyal medyada sınıfta kaldı. Başrollerini Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu’nun paylaştığı Aşkın Tarifi dizisi 3.281 paylaşımla üçüncü sırada yer aldı.

Aşkın Tarifi, bir başka yeni dizi Ada Masalı’nın tekranın bile çok gerisinde kaldı. Başrollerinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Star TV dizisi Ada Masalı hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 16.800 oldu.

Show TV’nin üzerinde çok çalıştığı Kahraman Babam dizisi ise listenin sonuncusu oldu. Birkaç ay önce ilk bölümünü Kırmızı Kamyon adıyla yayınlanan ancak aldığı kötü reytingler sonucu yayını ertelenerek bu kez Kahraman Babam adıyla ekrana gelen dizi hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 1.450’de kaldı.