Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi Sipahi’nin ana fikri de Teşkilat’tan farklı değil!

Yeni dizi Sipahi’nin ana fikri de Teşkilat’tan farklı değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir çekimleri yapılmakta olan Sipahi isimli Show TV dizisi özellikle aksiyon seven izleyiciler için yeni bir alternatif olacak. Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisinin partnerliğini izleyeceğiniz yeni dizide bir diğer başrol oyuncusu olarak Kerem Alışık dikkatleri yine üzerine çekecek.

Kerem Alışık’ın sesiyle etkisi daha da artırılan Sipahi dizisinin fragmanı çok beğenildi. Yine bir istihbarat ajanı hikayesi izleyeceksiniz ve Korkut Ali Türkoğlu isimli karakter, Türk’ün gücünü gösterme konusunda bir hayli etkili sahnelerde yer alacak.

Tabii ki Sipahi dizisi de aynı Teşkilat gibi milli bilinci güçlendirme çabası olarak ekrana yansıyan bir proje olarak, son dönemdeki propaganda ortamına destek olan bir hikayeyi ortaya koyacak. Türk’ün Türk’e propagandası noktasına gelen Teşkilat gibi, Sipahi dizisinin de benzer bir noktadan yükseleceğini söyleyebiliriz.

Yeni dizi Sipahi'nin ana fikri de Teşkilat'tan farklı değil! 8

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın önemi her zaman çok yüksek ve bu konu özelinde yapılan diziler de her zaman büyük ilgi görmeye aday. Teşkilat nasıl ki 3. sezonda da başarılı şekilde yoluna devam ediyor ise, benzer bir yapım olarak dikkat çeken Sipahi dizisinin de uzun süreli bir yapım olmasının önünde pek de bir engel gözükmüyor.

“Sipahi dizisi resmen ateş ediyor” diye yorumlar yapmaya başlayan dizi hayranları, özellikle de başrolde yer alan Özge Gürel ile Kaan Yıldırım’ın performansını merakla bekliyor. Tabii ki etkileyici sesiyle ve güçlü oyunculuk performansıyla Kerem Alışık’ın da bu dizi ile birlikte bir kez daha öne çıktığına şahitlik edeceksiniz.

Yeni dizi Sipahi'nin ana fikri de Teşkilat'tan farklı değil! 9

Sipahi dizisinin kahraman istihbaratçıların operasyonlarını anlatan etkileyici hikayesi, iyi oyuncularla desteklenmiş durumda. Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu gibi etkili isimlerin de dizinin kadrosunda yer alması iyi bir proje olacağına işaret ediyor.

Sipahi dizisi yakın bir zaman içinde Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak ve Teşkilat’a benzetiliyor olsa bile, çok farklı bir dinamik ile yine milyonlarca izleyiciyi kendisine çekme potansiyelini yabana atmamak gerekiyor.