Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel Mısır’a gitti Arap hayranları bayram etti!..

Cemre Baysel Mısır’a gitti Arap hayranları bayram etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Cemre Baysel ekranlara en son Senden Daha Güzel dizisiyle geldi. Dizide Burak Çelik ile başrolde yer alan oyuncu, ‘Efsun’ karakterini canlandırmıştı.

Yaz dizisi olarak başlayan Senden Daha Güzel ilk başlarda ilgi görsede ilerleyen bölümlerde beklenen reytingleri alamayınca hakkında erken final kararı verildi.

Dizisinin final yapmasının ardından bir süredir dinlenen güzel oyuncu kendini Çöle attı. Mısır’ın Sharm El Sheikh kentine giden oyuncu çölde verdiği pozları instagram hesabında yayınlandı.

Cemre Baysel Mısır'a gitti Arap hayranları bayram etti!.. 8

Oyuncunun paylaşımları 3.6 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabında yoğun ilgi gördü. Özellikle Arap hayranları oyuncunun fotoğraflarının altına yorum yağdırdı. Bazı hayranları oyuncuya, “Suudi Arabistan’a da gel bizim de çölümüz var” şeklinde çağrıda bulundular.

Cemre Baysel Mısır'a gitti Arap hayranları bayram etti!.. 9

Hayranlarının yeni projesini merakla beklediği Cemre Baysel, Blu TV’de ilk sezonu 2018 yılında yayınlanan Bozkır isimli polisiye ve suç türündeki dizinin ikinci sezonunda rol alacak. Çekimleri Eskişehir’de yapılacak olan yapımda  Baysel, ‘Sevda’ isimli bir karakteri canlandıracak.

Yeni projesinde bu sefer dram rolünü tercih eden oyuncu Bozkır’da, Yiğit Özşener ve Furkan Andıç ile birlikte başrolü paylaşacak. Cemre Baysel’in Bozkır gibi çok kaliteli ve etkileyici bir diziyi tercih etmesi, kariyeri adına da çok akıllıca alınmış bir karar olarak gözüküyor.